Mere liv i de små landsbyer


Mere liv i de små landsbyer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikast-Brande debat. 

Læserbrev: Det er vigtigt, at man som lokalpolitiker er borgerens talerør til politikerne i Folketinget.

Mange små landsbyer og lokalsamfund kæmper for deres overlevelse, de er mere eller mindre stavnsbundet til deres huse, fordi de ikke kan belånes af banker og kreditforeninger.

Hvordan sikrer man landsbyerne i udkantsområderne, når banker og kreditforeninger ikke vil yde lån til boliger under 500.000 kr.?

Min holdning er, at staten burde gå ind og støtte landsbyerne med et statsgaranteret lån.

Staten har tidligere ydet statsgaranteret lån til at opføre arbejderboliger og mindre statsejendomme, oven i købet til billige renter.

Idéen må være en økonomisk fordel for staten og kommunen, fordi de sparer boligstøtten samt administrationen hertil.

Nytænkningen er, at borgeren bliver ejer og ansvarlig for egen bolig i stedet for, at man er lejer til skyhøje lejemål, hvor der ydes finansielt boligstøtte af kommunen og staten.

Hvis jeg bliver valgt, vil jeg arbejde for at understøtte landsbyernes fremtid og fremadrettede initiativer til de frivillige organisationer, foreningsliv, skoler, handlemuligheder, ældrepleje samt børnepasning, så det bliver et attraktivt sted at bo.

Det er vigtigt for landsbyerne og lokalsamfundet, at de kan tiltrække flere nye tilflyttere og virksomheder, det er med til at øge beskæftigelsen, så der bliver grundlag for en bæredygtig økonomi i Ikast-Brande Kommune.

Jeg vil være med til at forme og fremtidssikre vores lokalområde og kommunen.

Mere liv i de små landsbyer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce