Læserbrev: En tung arv


Læserbrev: En tung arv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Brian Korsgaard, Birkevej 64, Ejstrupholm, kandidat til kommunalvalget i Ikast-Brande Kommune, Dansk Folkeparti
Billede
Ikast-Brande debat. 

Læserbrev: Kommunalvalget 21. november vil være en speciel dag for mig. Dels fordi det er mit første valg som opstillet kandidat, og dels fordi Dansk Folkepartis "Grand old man" Kaare Grand Gravesen har besluttet, at kommunalvalget i 2013 skulle være hans sidste som opstillet kandidat for Dansk Folkeparti.

Kaare Grand Gravesen havde tillid til projektet tilbage i 1995, da partiet blev stiftet, og tog straks del i arbejdet med at skabe det Dansk Folkeparti i Nørre Snede kommune og senere Ikast-Brande Kommune, som vi kender i dag. DF har haft en stærk støtte med en arbejdsmoral, som man kun kan være glad og imponeret over som medlem af Dansk Folkeparti. Kaare har været en af årsagerne til, at jeg har stemt Dansk Folkeparti ved alle de kommunalvalg, jeg har kunnet deltage i. Tidligere i Nørre Snede og nu Ikast-Brande Kommune.

Jeg har deltaget i flere arrangementer i forbindelse med kommunalvalget 2017 sammen med Kaare, og selvom han ikke stiller op, bliver man kun begejstret og opmuntret af hans engagement i partiet og iver for, at Dansk Folkeparti skal få det bedste valg nogensinde.

Som ny kandidat til valget vil jeg gå ydmygt ind i arbejdet, og jeg vil som Dansk Folkepartis kandidat i Ejstrupholm forsøge at løfte arven. Jeg håber, at jeg får mulighed for at vise, at jeg kan fortsætte den linje som han har lagt i samarbejde med partiet, og samtidig håber jeg, at jeg kan få den samme tillid fra Kaares tidligere støtter, og at de også vil forsætte med at stemme personligt på mig.

Jeg vil gerne sige tak til Kaare for det, han har lært mig indtil nu, og jeg vil personligt gøre mit til at samle op, hvor Kaare giver slip.

Læserbrev: En tung arv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce