Kom Brande, lad os samle os og skabe vores vej, før andre gør det for os


Kom Brande, lad os samle os og skabe vores vej, før andre gør det for os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikast-Brande debat. 

Læserbrev: Siden valget har man uge efter uge kunnet læse mange gode indlæg fra borgerne som vil noget med Brande.

Peter Gasbjerg og Ebbe Glarborg har haft nogle rammende indlæg om vores gamle sygehus. Hvis vi vil sikre en af de sidste ikoniske perler, vi har i byen, skal vi stå sammen. Vi er nogle, som drømmer om at skabe et borgerhus, som skal danne rammen om vores vandrehjem, foreningsliv og modtage "new comer" til byen. Hvis vi gør det rigtigt, er det muligt at skabe sådan et hus til os.

Karl Kristensen og Jans Lorenzen har begge haft nogle gode indlæg om udstykninger af attraktive byggegrunde, som vi alle skriger på. Vi kan ikke vækste, hvis vi ingen attraktive grunde har. Deres tanker skal med ind i byens masterplan. Ligesom vi skal have sat nogle streger på det kommunale kort, hvor og hvilke grunde vi først skal udstykke.

På Brande onlinedebat søger Thomas Madsbjerg andre iværksættere. Før vi får set os om, har han skabt det første iværksætterhus i kommunen. Det er et unikt tiltag, hvor iværksættere og små erhvervsvirksomheder får muligheden for at leje et kontor med fælles faciliteter i et udviklende miljø med mulighed for spare med andre. Det ville være helt genialt, hvis vi kunne koble skolernes entreprenørskab op på dette. Som erhvervskommune #1 bør dette være et "must"

Som ny i politik, og med et kæmpe lokalt hjerte, kribler det i mine fingere, lad os komme i gang.

Vi har brug for et stærkt talerør i Brande. Min opfordring er, at vi i Brande, alle sammen, melder os ind i borgerforeningen. Hvis borger- og handelsstandsforeningen slår sig sammen, vil vi få en stærk platform at stå på i Brande. Brande.dk og 360 skal støtte op om Brandes mange visioner. Det er kun ved at samle os, vi bliver lyttet til ...

Lige om lidt banker Bestseller på igen, så er der lagt op til dans, visioner og udvikling af Brande midtby og Brande Tower. Hvem skal spørges, det skal vi - vores "borgerråd" ...

Lad os GÅsammen og ved FÆLLEShjælp løfte os ...

Kom Brande, lad os samle os og skabe vores vej, før andre gør det for os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce