Er det forkert at være lokal?


Er det forkert at være lokal?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikast-Brande debat. 

Læserbrev: Nej, selvfølgelig er det ikke forkert. Det handler om nærhed og tillid mellem os, som bor i det lokalområde, vi holder så meget af, og som vi alle arbejder for på mange forskelle måder.

Vi er én kommune, og har nu været det i 10 år, og sådan skal det også være.

Strategier, visionsplaner o.s.v. laves for hele kommunen, og vi politikere er valgt til at sætte de overordnede rammer for vores kommune i dialog med jer som borgere.

At være lokal på den politiske scene - handler for mig om at kunne bære lokale sager/udfordringer/ønsker videre ind til min politiske gruppe og videre derfra til fagudvalg og byråd.

Vi, der sidder i byrådet, kan jo ikke vide alt om, hvad der rører sig ude lokalt både i øst-vest-nord og syd af vores kommune, og derfor bruger vi jo i høj grad hinanden til at blive klædt på med noget mere baggrundsviden og flere detaljer om sagerne.

Det er efter min mening helt naturligt, at det er sådan, og det giver god mening, når vi skal træffe fornuftige beslutninger.

Mine otte år i byrådet har lært mig, at der skal kamp/gode argumenter og stædighed til for at nå igennem med sine mærkesager, men så kan tingene også lykkes.

Overbygningerne er bevaret på vore skoler i byerne, ny indskoling i Ejstrupholm, renovering og nybygning af Nørre Snede skole, byfornyelses projekter, etape 1 og 2 i Sløjfeprojektet, nye børnehaver i byerne, vuggestuepladser, legepladser o.s.v.

Alt sammen tiltag, som fortæller, at vi får valuta for, at vi kan stå sammen.

Hvis jeg bliver genvalgt til byrådet, vil jeg fortsat være en aktiv, synlig, nærværende og handlekraftig politiker - tæt på dig.

Er det forkert at være lokal?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce