Useriøst debatindlæg af Birte M. Andersen


Useriøst debatindlæg af Birte M. Andersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Kim Harlev, Konsul Jensens Gade 14, Horsens
Billede
Horsens debat. 

Læserbrev: Nu hvor folketingsvalget nærmer sig, kan man i Horsens Folkeblad 28. november læse et debatindlæg fra Venstre-politiker Birte M. Andersen.

Debatindlægget kommer tilfældigvis efter flere udsendelser på TV 2, som har dokumenteret nærmest lovløse tilstande i Danmark med bl.a. rigtig mange grove butikstyverier.

Her kan vi så læse om Venstre-politiker Birte M. Andersens forslag, som skulle komme dette til livs.

I debatindlægget nævnes mere politi, hårdere straffe og et mere konsekvent fokus på udvisning.

Ak ja, den melodi har vi jo hørt så mange gange før. Men fakta er jo, at partiet Venstre, som har haft regeringsmagten i omkring tre et halvt år, intet overhovedet har gjort - heller ikke på det retspolitiske område.

Man har blot ladet stå til - og dette på trods af, at der er et borgerligt flertal i Folketinget.

Partiet Venstre er åbenbart fuldstændig ligeglad med tingenes tilstand. Det er nemlig langtfra nogen nyhed, at kriminaliteten nærmest er eksploderet i de senere år.

Og det gælder ikke bare grove butikstyverier, som TV 2 netop har dokumenteret, men også mange andre former for lovovertrædelser.

Her kan nævnes røverier, vold, mord, daglige skyderier, voldtægter, narkotika, tricktyverier og andre ting.

Vi har fået særdeles rystende tilstande her i Danmark. Et politi, der ikke kommer. Sager og anmeldelser hos politiet, som tilsyneladende ikke bliver efterforsket. Skandaløse milde domme, hvis gerningsmændene overhovedet bliver dømt!

Alt dette er ikke nogen nyhed, og den danske befolkning må simpelthen have undret sig meget over Christiansborg-politikernes passivitet gennem årene.

Når Birte M. Andersen så nævner en tilførsel på 150 yderligere lokalbetjente til hele Danmark, så kan man kun ryste på hovedet.

De rækker som en skrædder et vist sted, især når man ved, at behovet er langt mere, sandsynligvis mellem 1500 og 3000 flere betjente.

Debatindlægget fra Birte M. Andersen må betegnes som valgflæsk, er useriøst og bliver kun indrykket for at kunne profilere sig op til det kommende folketingsvalg.

Useriøst debatindlæg af Birte M. Andersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce