Tricktyverier og anden kriminalitet - tænk jer rigtig godt om, før I sætter jeres kryds


Tricktyverier og anden kriminalitet - tænk jer rigtig godt om, før I sætter jeres kryds

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Kim Harlev, Konsul Jensens Gade 14, Horsens
Billede
Horsens debat. 

Læserbrev: Næsten dagligt kan man i forskellige aviser læse om nye tilfælde af tricktyverier.

Og det foregår åbenbart overalt, dvs. enten i eller udenfor supermarkeder, på parkeringspladser, offentlige gader, i tog og andre steder.

Det ser ud til, at rigtig mange af dem, som det går ud over, er seniorer, altså danskere som aldersmæssigt er plus de 60 år. Altså typisk borgere, som i mange tilfælde er den svage part i konfrontationen med tricktyvene.

Der er sikkert ikke mange af os, som kan forestille os, hvordan en ældre borger må have det efter at være frastjålet enten sit kreditkort, kontante beløb eller måske begge dele.

Flere seniorer taler nu åbenlyst om, at de ikke længere tør have deres pung i håndtasken, når de færdes udendørs. Dette vidner med al tydelighed om, at der er sket store ændringer i det danske samfund igennem de seneste år.

Hvem er det så, der udplyndrer vores ældre borgere rundt omkring i Danmark?

Læser man efterlysningen af gerningsmændene bag disse mange uhyggelige tricktyverier, så er der en ting, der ser ud til at gå igen hver eneste gang. Nemlig: Gerningsmanden beskrives som værende mellemøstlig af udseende!

Og en hel del hændelser forskellige steder i landet tyder også på, at det er den samme type gerningsmænd, som står bag rigtig meget andet grov kriminalitet her i Danmark.

Vi har fået nogle forhold, som er fuldstændig groteske og uacceptable. Disse bananrepublik-lignende tilstande med nærmest fri kriminalitet ville man måske have kunnet forstå, hvis vi havde haft en socialdemokratisk regering med støtte fra SF, Enhedslisten og De Radikale.

Disse partiers vattede og slappe indvandrings- og retspolitik kender vi jo alle.

Men nu har vi en borgerlig regering, som har siddet der i næsten fire år, uden at der er sket noget som helst nævneværdigt eller sat så meget som en handlingsplan i gang!

Et lille land som Danmark har nu fået over 500.000 ikke-vestlige indvandrere. Det har medført gigantiske problemer for Danmark, som for al tid og evighed er blevet totalt forandret.

Dette kan befolkningen takke nuværende og tidligere folketingsmedlemmer for!

Derfor, kære danskere, tænk jer rigtig godt om, før I sætter jeres kryds ved det kommende folketingsvalg.

Disse bananrepublik-lignende tilstande med nærmest fri kriminalitet ville man måske have kunnet forstå, hvis vi havde haft en socialdemokratisk regering med støtte fra SF, Enhedslisten og De Radikale. Disse partiers vattede og slappe indvandrings- og retspolitik kender vi jo alle. Men nu har vi en borgerlig regering, som har siddet der i næsten fire år, uden at der er sket noget som helst nævneværdigt eller sat så meget som en handlingsplan i gang!

Tricktyverier og anden kriminalitet - tænk jer rigtig godt om, før I sætter jeres kryds

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce