Otte måneder er længe at stå model til alt dette cirkus fjernvarme


Otte måneder er længe at stå model til alt dette cirkus fjernvarme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Bente Hammershøy, Vangevej 44, Stensballe, Horsens
Billede
Horsens debat. 

Læserbrev: Siden 6. februar har vi været indrulleret i fjernvarmeinfernoet i Stensballe.

Uvarslet stod orangeklædte, hjelmiførte mænd på dørtrinnet tidligt om morgenen den anførte dato og erklærede, at hvis vi ville benytte vores bil fremover, skulle den køres ned på store Vangevej.

Samtidig gik man i gang med at fjerne diverse haveting, og så startede man med at grave havegang og indkørsel og bore huller i bryggersvæggen.

Inden vi havde set os om, var vores grund forvandlet til noget, der lignede skyttegravene fra første verdenskrig med søle og ælte.

I ugevis måtte vi dårligt gående to mennesker i al slags vejr vandre slæbende på indkøb og biblioteksbøger over jern- og træplader og med uforskammede svar, når man høfligt forespurgte om, hvornår hullerne i bryggersvæggen blev tildækkede, eller om der kunne siges noget om, hvornår det forventedes, at man var færdig.

Der kunne skrives en bog om alt dette.

To blandt flokken af arbejderne var venlige, hjælpsomme mennesker, der gjorde, hvad de kunne for at være behjælpelige.

6. juni blev fjernvarmen installeret, gassen afbrudt, og måleren taget ned. Den skulle afhentes ved godkendelse af fjernvarmeinstallationen.

Det skete 6. august, og så troede jeg, at den hellige grav var velforvaret.

Men så begyndte anden akt af cirkusset!

Efter utallige opringninger i månedsvis - med alenlange ventetider i kø, der først gav "hul igennem", når jeg sagde, at jeg var erhvervskunde (for de får altid bedre behandling end vi privatkunder. Det gælder overalt og har altid dyb tavshed til følge, inden personen reagerer i den anden ende af forbindelsen!) - til Ørsted og Dansk Gas Distribution (to nye (dårligt fungerende) sider af tidligere Dong) blev jeg "frigivet" 1. oktober fra Dansk Gas Distribution efter at have afvist a conto-regninger til begge gasinstanser at betale henholdsvis 5. og 18. september for gas, jeg ikke har haft siden 6. juni!

Og jeg har betalt alt, hvad der tilkommer dem, og har faktisk penge til gode, selvom man ved Horsens Fjernvarme, som jeg søgte hjælp hos, udtalte, at hvis jeg ikke betalte de a conto-regninger, kunne jeg risikere at ryge i Ribers!I går hang jeg så i røret til Ørsted, blev (forkert) stillet om tre gange og opgav efter i anden omgang at have ventet ved telefonen i 18 minutter.

Jeg har tidligere fået at vide, at jeg står i restance med a conto-regningen til 1. november hos dem. Så skrev jeg en mail til Ørsted og fik et standardsvar, der sagde, at de vil svare mig hurtigst muligt.

Hvornår mon det er? Hvornår kan jeg få fred?

Otte måneder er længe at stå model til alt dette.

Og så er det ikke engang gas!

Otte måneder er længe at stå model til alt dette cirkus fjernvarme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce