Lytter kommunen til borgerne på Fælledvej?


Lytter kommunen til borgerne på Fælledvej?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Bente Stick, Fælledvej 11, Horsens
Yilmaz Polat
Horsens debat. 

Læserbrev: Som husejer på Fælledvej var jeg meget interesseret, da jeg mandag deltog i Horsens Kommunes rundvisning på DSB-grunden.

Det er dejligt, at man vil høre borgernes stemme - lytter man?

Det er et spændende projekt, bortset fra - set med mine øjne - planerne om at opføre to bygninger på 20 etager.

Hvad så høje bygninger angår, håber jeg, at man tænker på arkitekturen og ikke bygger et par nye "gejsere". 20 etager er ikke en kvalitet i sig selv.

Det forlyder, at man har droppet forbindelsen til Emil Møllers Gade ved OK-tanken, så Fælledvej vil være den eneste aflastningsgade fra et nyt kvarter med 3000 beboere, en sportshal, en børnehave, diverse cafeer og det store, nye undervisningscenter.

Og så vidt jeg ved, påtænker man at lukke de andre veje mellem Emil Møllers Gade/Fabrikvej og Vestergade, som, forlyder det, skal gøres til gennemgående ringgade øst/vest.

Derfor - med Fælledvej som den eneste gennemgående vej til og fra den nye bydel vil den komme til at bære al den gennemgående trafik, hvilket også fremgik af samtlige plancher.

Det kan gaden ikke bære. Det er en smal vej, en charmerende vej med mange gamle og bevaringsværdige huse (og en fredet alle).

Det ville være en ødelæggende belastning for vores vej og gamle, bevaringsværdige Norn-ejendomme.

Kunne man ikke overveje at gøre gaderne mellem Vestergade og Emil Møllers Vej ensrettede i hver sin retning, således at der blev flere til at tage trafikken?

Det kan ikke være rigtigt, at man i sin iver efter at bygge nyt ødelægger et eksisterende, bevaringsværdigt miljø.

Vi bor jo netop på Fælledvej, fordi vi holder af den stille charme, som gaden har, selv om den er blevet mere belastet af en hel del lastbil-/bustrafik - trods forbudsskilt - samt trafik til og fra Fængslet og skolen på Fussingsvej.

Kommunen har jo også skiltet med, at det er "den rigtige vej" til Fængslet, og det mærker vi tydeligt, hver gang der er et arrangement, både hvad angår trafik og parkeringskaos.

Vi er mange på Fælledvej, der er bekymrede og håber, at kommunen lytter.

Lytter kommunen til borgerne på Fælledvej?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce