Læserbrev: Horsens skal have ringvej i både syd og nord


Læserbrev: Horsens skal have ringvej i både syd og nord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jakob Bille, Højmarksvej 19, Horsens, kandidat til kommunalvalget, formand for Liberal Alliance Horsens
Billede
Horsens debat. 

Læserbrev: Vi har en konkret udfordring med infrastrukturen i Sydbyen. Udbygningen af vejnettet har på ingen måde fulgt med bosætningen i området, hvilket borgerne nu betaler prisen for. Jeg støtter derfor forslaget om en forlængelse af omfartsvejen fra Bjerrevej ned til Bollervej ved Klokkedal.

Det er den eneste reelle mulighed, vi har for at løse trafikudfordringen og flytte den tunge trafik væk fra de tætbefolkede områder, vores skoler og vores daginstitutioner.

På den måde sikrer vi mindre støj, mindre forurening og en mere trafiksikker adgang til midtbyen. De fremlagte alternativer er uambitiøse lappeløsninger, der ikke vil løse de massive udfordringer. En ringvej Syd er en fremtidssikret løsning, der sikrer bedre betingelser for borgerne og erhvervslivet.

Men for at "ringen" omkring Horsens bliver fuldendt, skal der etableres en nordlig ringvej. Allerede i dag er der trafikale udfordringer i adgangen til E45 fra den østlige del af kommunen. Og med udsigten til 9000 nye borgere i området nord for Nørrestrand, øges behovet for hurtigere og mere trafiksikker adgang til E45.

De nuværende løsningsforslag går på en "flad" nordlig ringvej op ad Langmarksvej og ud af Vestergade. Det er ikke ambitiøst og fremtidssikkert nok. Desuden skal trafik ledes uden om byen - ikke ind igennem byen.

I forhold til den fremtidige byplanlægning har vi alletiders mulighed for at handle proaktivt inden problemerne bliver for store - som tilfældet er i Sydbyen. Hvis ikke vi handler, er der en reel risiko for, at hele den østlige del af kommunen bliver hægtet af "væksttoget", og det bliver mindre attraktivt at bosætte sig i området. Jeg vil arbejde for en bedre og klogere infrastruktur.

Læserbrev: Horsens skal have ringvej i både syd og nord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce