Læserbrev: Er bogstaver og farver vigtigere end god politik?


Læserbrev: Er bogstaver og farver vigtigere end god politik?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jakob Bille, Højmarksvej 19, Horsens, byrådsmedlem (LA) i Horsens Kommune, formand for kultur- og civilsamfundsudvalget
Billede
Horsens debat. 

Læserbrev: Med overskriften "Usædvanlig alliance: S, SF og LA står sammen i byrådet" publicerede avisen lørdag 23. juni en politisk analyse, som jeg på flere punkter er enig i, men også en analyse, der fokuserede meget på politiske bogstav- og farvekombinationer frem for politisk indhold.

Lad mig slå fast med det samme, at LA har kun ét mål for øje: At samarbejde med de partier, hvor vi får så meget liberal og borgerlig politik igennem til gavn for borgerne i Horsens Kommune.

LA er ikke sat i verden til at "please" hverken S, V eller andre partier, men 100 pct. for at sikre udvikling og vækst via LA-politik. Og skal det ske via utraditionelle bogstav- eller partifarvekombinationer, så er det fint for os. I sidste ende må det være de rigtige, politiske resultater, der tæller.

Lad os gå et spadestik dybere i analysen. I sagen om Mælketorvet, hvor en investor ønsker at købe p-pladsen med henblik på opførelsen af et parkeringshus stemmer LA for. Et godt, liberalt projekt, der sikrer byudvikling, privatisering og gode P-forhold.

Det mener V, K og DF ikke og stemmer imod.

I sagen om kampsportscentret, hvor vi bygger et foreningscenter fuldt finansieret af lovpligtige tilskudsmidler, stemmer LA for. Et fantastisk projekt, som understøtter foreningslivet (mærkesag for LA), løser en akut lokaleudfordring, og som ikke kommer til at koste kommunen én ekstra krone.

V, K og DF stemmer imod, bl.a. fordi V vil have et større og ufinansieret foreningshus.

Ø, V, K og DF ville stemme en whistleblower-ordning igennem direkte på seneste byrådsmøde, hvilket der ikke var flertal for.

For LA er det ikke vigtigt at få stemt en WB-ordning hurtigt igennem, men derimod at få en fair og ordentlig proces inden afstemningen.

Sidst har vi V's forslag om politisk indblanding i en helt banal byggesag i Stensballe.

V's forslag gik på at forhindre en stigning i byggeprocenten i den konkrete byggesag.

En vedtagelse ville have uoverskuelige konsekvenser med præcedens for politisk sagsbehandling af alle byggesager. LA stemte selvfølgelig nej til dette forslag. I LA er vi for vækst, byfortætning og udvikling.

Den omtalte politiske analyse har allerede givet anledning til debat og konspirationsteorier på Facebook, men jeg må skuffe LA-kritikerne:

Vi er så kedelige i LA, at vi fokuserer på politiske resultater frem for bogstav- og farvekombinationer.

Læserbrev: Er bogstaver og farver vigtigere end god politik?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce