Læserbrev: - Der er snart ikke en gade, hvor der ikke graves


Læserbrev: - Der er snart ikke en gade, hvor der ikke graves

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Leif Kristensen, Østerhøjsvej 15, Egebjerg, Horsens
Morten Pape/Foto: Morten Pape
Horsens debat. 

Horsens By er benævnt før i tiden, og også nu af og til, når den omtales, som den fængslende by eller Jyllands kirkegård, altså et trist sted, hvor der ikke sker noget, De udtalelser har jeg ikke rigtigt kunne forstå, det er i hvert fald ikke min opfattelse af Horsens by, hvor jeg har levet og arbejdet hele mit liv. Men jeg må jo så konstatere, at Horsens by og kommune for tiden, er mere eller mindre et stort hul i jorden.

Der er snart ikke en gade eller vej, hvor der ikke graves. Det er alt fra kloak, vand, fjernvarme, gadelys, fortove og cykelstier. For øjeblikket tre uger her i juli er Egebjergvej totalt spærret ved banebroen i Hansted. Gadelyset her i Egebjerg området har man arbejdet på i mere end et år, er lyset blevet bedre?? Nej! det er det ikke, men nu står masterne rigtigt efter den mangesidede beskrivelse omkring gadelys.

Hattingvej har været spærret i måneder, nu endelig åbnet for igen i næste uge at være spærret en uge igen, hvis man skal tro skiltningen.

Nu efter flere måneder er der lagt ny asfalt på Priorsløkkevej og med fortov og cykelsti med asfalt, vejen er blevet rigtig flot, men der er bare fyldt med løse sten og skidt på det nye asfalt. Op stregning med hvide streger, for at markere der er en cykelbane flere steder i omegnsbyerne af Horsens, der, holder parkerede biler.

Mange af de opgravede steder, der igen langt om længe er blevet asfalteret, der er det at køre, som på et vaskebræt. Ja man kunne jo blive ved, der er nok noget, som jeg ikke har nævnt. Jeg vil sige som i revysangen.

Det er lige som, der mangler noget. Jeg vil håbe, det har man jo da lov til- endnu. At Horsens by-kommune, vil genopstå efter alt det graveri, som en flot, fugl phønix af asken.

Læserbrev: - Der er snart ikke en gade, hvor der ikke graves

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce