LA's Jakob Bille er på afveje


LA's Jakob Bille er på afveje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Martin Ravn, gruppeformand for V, Sundgårdsvej 30, Horsens, Claus Kvist Hansen, gruppeformand for DF, Byvangen 81, Horsens, Esben Hedeager Hansen,

Morten Pape
Horsens debat. 

Læserbrev: Jakob Bille vil have gennemført liberal og borgerlig politik til gavn for borgerne i Horsens Kommune. Det mener han at få med S og nævner fire konkrete sager, hvor han går hånd i hånd med borgmesteren.

Det er så også den eneste sandhed i hans læserbrev. Her er de virkelige begrundelser, hvorfor de blå partier Venstre, K og DF stod sammen i følgende sager.

Salg af Mælketorvet: Grunden blev solgt til en meget lav pris. Det skyldes nok, at køber havde, inden grunden blev udbudt til salg, sikret sig en uopsigelig rettighed til 20 af de 32 parkeringspladser på torvet.

Desuden var der ingen garanti i et nyt byggeprojekt for flere end de 32 offentlige parkeringspladser, der er på det nuværende torv. Det er helt uhørte betingelser og bestemt ikke til gavn for borgerne i Horsens.

Liberalt ja, hvis det er at tilgodese en investor fremfor kommunekassen.

Derfor stemte V, K og DF imod salget.

Kampsportscentret: Kulturudvalgsformand Jakob Bille og næstformand Thomas Monberg (S) blev enige om, at et kampsportcenter ved Forum var en rigtig god ide. Derfor kunne der kun stemmes for eller imod, da sagen blev forelagt kulturudvalget.

Ideen og projektet var altså ikke til diskussion.

Desuden er flere af kampsportsklubberne ikke blevet spurgt, om de vil flytte ind i centret. Det betyder, at der er meget stor usikkerhed om finansieringen, medmindre man vil tvinge klubberne til at flytte.

Samtidig løser det ikke problemerne for Horsens Garden og billard- og dartklubben, som fortsat har til huse i ulovlige lokaler.

Derfor stemte V, K og DF imod.

Whistleblower-ordningen: Ø, V, K og DF fremlagde et gennemarbejdet forslag om en whistleblower-ordning, som er velfungerende på Sjælland. En ordning, som LA har talt varmt for siden sidste valg.

Ordningen skulle, inden den blev implementeret, sendes i høring, så alle relevante parter kunne blive involveret. En fair, ordentlig og demokratisk proces.

Guderne må vide, hvorfor LA stemte imod.

Byggesagen i Stensballe: En gård rives ned, og en investor vil overskride lokalplanens bebyggelsesprocent for at bygge 16 nye huse. Flere hundrede mennesker protesterer gennem deres talsmand i grundejerforeningerne. De bliver ikke hørt.

Hvis bebyggelsesprocenten var blevet overholdt, kunne investor have bygget 14 huse, så vækst, byfortætning og udvikling kunne være sket i samspil med de mennesker, der bor i området.

Det ville V, K og DF. Men LA forhindrede det sammen med S.

Det er sandheden om de fire sager, og så glemmer Jakob Bille endda sagen om lukningen af Kørupvej, hvor LA og S sørgede for, at borgerne i Kørup og Vrønding ikke længere har direkte adgang til Lund.

LA's Jakob Bille er på afveje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce