Kloge kvadratmeter i Hovedgård


Kloge kvadratmeter i Hovedgård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Peder Stougaard (V), Storegade 14, Østbirk, kandidat til byrådet
Billede
Horsens debat. 

Hovedgård står langt om længe til, at der i 2019 findes en løsning på en forhåbentlig stor del af Hovedgårds behov for flere lokaler ved en udvidelse af Hovedgårdhallen.

En løsningsmodel, som i høj grad er bundet op på de lokale frivilliges formåen. Der er bevilliget ens økonomi, 10 mill. til fem projekter, ens forudsætninger, uden stillingtagen til det enkelte lokalsamfunds særlige behov og udfordringer.

Hovedgård mangler i særdeleshed, oveni de udfordringer, en multihal løser, en fællessamlende forsamlingshusfunktion. Alligevel er det politisk besluttet at besværliggøre det fællessamlende ved at sætte begrænsninger for økonomiens rækkevidde.

At sætte lighedstegn mellem fem byer med vidt forskellige behov er en politisk overspringshandling, der ikke tager temperaturen på hverdagen omkring lokalsamfundet Hovedgård.

I budget 2018 kan læses at "Forligspartierne er enige om, at mulighederne for renovering af Hovedgård Svømmehal og Friluftsbad skal undersøges."

En dyster tekst for de mange brugere. LA og S har fredet svømmehallen. I Venstre tænker vi kun to mulige løsninger: renovering eller et nyt bassin.

Derfor bør der være bred opbakning til, at en undersøgelse af tilstanden i Hovedgård Svømmehal og Friluftsbad skal ske hurtigst muligt. For hvis ikke der tales renovering, skal Hovedgårds nye svømmehal naturligvis indtænkes som kloge kvadratmeter i tilbygningen ved hallen.

Der skal også tænkes ungdomsskole i Hovedgårds projekt, som børne- og skoleudvalget har bidraget med to mill. kr. til i Lund og Østbirk.

Det er på tide, at de frivillige kræfter i Hovedgård får optimale arbejdsbetingelser.

Det er på tide, at ikke kun Hovedgårds borgere, men også politikerne tager ansvar for Hovedgård.

Kloge kvadratmeter i Hovedgård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce