Handler Horsens' politikere mod bedre viden? Og hvorfor?


Handler Horsens' politikere mod bedre viden? Og hvorfor?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Horsens debat. 

Læserbrev: Kan det virkelig passe, at Horsens kun har fået stemt et selvstændigt tænkende individ i byrådet - Esben Hedeager - ved sidste kommunalvalg?

Eller er det blot politikerne, der igen svigter deres vælgere på bedste vis og direkte handler mod bedre viden?

Såkaldte liberale politikere, der bevidst modarbejder folkets frie ret til at vælge, kan næppe kalde sig liberale. Håber at de såkaldte folkevalgte politikere vil kunne gennemskue udvalgets fejlagtige og misvisende informationer, som de på mest beklagelig vis bliver bragt af embedsmænd, der skulle have den fornødne viden til at kunne rådgive.

Udvalget for teknik og miljø, der har embedsmænd til at rådføre sig, har ringere regne evner end lægmand (amatører).

Embedsmænd i teknik og miljø er blevet gjort bekendt med denne meget simple, men helt åbenlyse, beregningsfejl, som de har foretaget, men nægter at fremlægge beviser på deres beregning, som sammenligner pærer og æbler.

Denne sammenligning og beregning med pærer og æbler var det første, man lærte ikke var muligt, i matematik.

Derefter lærte man enhedsbetragtning for at vide, hvilken enhed det faktisk var, man fik som svar på beregningen. Noget som embedsmændene ser stort på og bare blander både æbler og pærer og får det til en effekt.

Noget, der er helt umuligt for en lægmand, med ikke desto mindre ganske simpelt for en embedsmand.

Ikke desto mindre er det, hvad embedsmændene på kommunen har gjort. Og de vil ikke forholde sig til henvendelser fra lægmænd, der helt enkelt beviser deres åbenlyse fejl. Det til trods rådgiver de fortsat politikere til at godtage deres forklaringer, selvom borgerne derved er blevet fejlinformeret med, hvad det måtte have af konsekvenser til følge.

Hvorledes kan politikere stemme for noget sådant, når de ved, at der er oplyste ting, der ikke er korrekte og derfor bør genbehandles.

Jeg ser frem til byrådsmødet 23. april, hvor der vil blive fulgt godt med på, om der er vennetjenester eller udvalgsposter (LA), der nu skal betales tilbage for at tjene den røde høvding og hans lejesvende.

De politikere, der kan stemme for denne tvangstilslutning, handler efter det, der er blevet gjort både politikere og embedsmænd klart både ved henvendelser, men også via medier. De handler i så fald stik mod bedre viden, og det bør få konsekvens.

Handler Horsens' politikere mod bedre viden? Og hvorfor?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce