For mange børn og for få pædagoger i børnehaverne


For mange børn og for få pædagoger i børnehaverne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Horsens debat. 

Læserbrev: I Horsens er vi stolte af, at flere og flere vælger vores by og flytter hertil. Ressourcestærke børnefamilier - ja tak, flere af dem. Vi lokker med store koncerter og kulturelle events. Men hvad, vi ikke skilter med, er, hvor nødlidende børnehaverne i Horsens efterhånden er. Hvor ringe et tilbud kommunen giver til arbejdende forældre med små børn.

Mit ældste barn startede i børnehave i 2013, og jeg har oplevet, hvordan normeringen og dermed kvaliteten er forringet gennem tiden. 19 børn og to voksne er der lige nu i min søns gruppe. Børnene i alderen tre til fem år er stuvet sammen i et lille rum i et gammelt parcelhus i Stensballe.

Grænsen er for længst overskredet for en forsvarlig normering. BUPL anbefaler som minimum én voksen til seks børn.

En voksen i min søns gruppe var syg i 14 dage. Vikardækningen var sporadisk - højst i tidsrummet 10-13 og kun nogle af dagene.

Jeg begynder efterhånden at miste tilliden til, at det ellers fantastisk dygtige personale er i stand til at give den kontakt til børnene, som de har brug for. At de er i stand til at hjælpe børnene med at blive trygge, løse konflikter, bruge sproget osv. Personalets arbejdsvilkår er simpelthen for dårlige.

Hermed vil jeg give bolden videre til vores lokalpolitikere. Glem alt om koncerter, kultur, multihaller osv. Lad os markedsføre Horsens på, at vi har Danmarks bedste normeringer. Det vil få børnefamilierne til at flytte til byen.

Og så et helt konkret spørgsmål til lokalpolitikerne. Hvem vil arbejde for minimumsnormeringer i daginstitutionerne i Horsens? Hvem skal jeg stemme på til kommunalvalget i november?

For mange børn og for få pædagoger i børnehaverne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce