Fjern den rundkørsel omgående


Fjern den rundkørsel omgående

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Leif Kristensen, Østerhøjsvej 15, Egebjerg, Horsens
Billede
Horsens debat. 

Læserbrev: Rundkørslen ved Rådvedvej og Skanderborgvej ud for Egebjerg har igen været i medierne med en væltet lastbil i vestlig side mod Horsens.

Den første for nogle år siden var en transport med levende grise, og forleden var det én med grise-skinker i ophæng på juletræer, som det hedder.

Der er i tidens løb væltet flere lastvogne med ophæng rundt i landet. Og nu skal det så vurderes af kompetente folk her først i august, om det er vejens hældning eller ophæng i kølevogne, der er skyld i uheldene.

I den omtalte rundkørsel "hænger" vejbanen mod vest i den sydgående vejbane, og det har den gjort fra den dag, den rundkørsel åbnede. Forstå det, hvem der kan, at man kan lave sådan noget makværk på hovedvej 170, som er stærkt trafikeret.

Hvad kan man så gøre for at afhjælpe, at lastvognstransporter og andre trafikanter ikke kommer i uføre i den "hængende" rundkørsel? Ja, man kan jo rette vejen op til niveau.

Men det bedste efter min overbevisning og erfaring efter 40 år i vogntog og bosiddende her i Egebjerg vil være: Fjern den rundkørsel omgående.

Trafik fra nord og mod syd, til og fra Egebjerg skal under broen på Rådvedvej igen, som før i tiden. Trafikken fra Horsens mod Egebjerg skal der laves svingbane til, fra Skanderborgvej, som før rundkørslens tid.

Alt kan gennemføres, da man jo alligevel skal have lavet svingbane ind til Langagergårdvej (den skulle vist have været lavet i foråret, mener jeg at huske).

Ved at man laver dette, bliver man også de selvsåede træer og buske kvit, som er groet op ud mod Skanderborgvej, og som tager udsynet for bilerne, der skal ind i rundkørslen fra Egebjerg.

Fjern den rundkørsel omgående

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce