Der er langt fra rådhusets embedsmænd til pølsevognens stamkunder


Der er langt fra rådhusets embedsmænd til pølsevognens stamkunder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Bent Riis, Borgmestervej 26, Horsens
Billede
Horsens debat. 

Læserbrev: Ikke siden det ulovligt opførte Bilka er der en forretning i Horsens, som har fået så megen landsdækkende medieomtale som pølsevognen på Torvet. Den pølsevogn som et byrådsflertal reelt har besluttet at fjerne eksistensgrundlaget under. De ønsker nemlig den uhyre populære pølsevogn udskiftet med en arkitekttegnet madbod... Alene betegnelsen afslører hvor lang der er fra rådhusets embedsmænd til pølsevognens stamkunder.

Medierne - Horsens Folkeblad, BT, Ekstra Bladet, Jyllands Posten, Metro Express, Radio 24syv, DR, TV2 og endnu flere - forstod heldigvis med det samme, at her er lang mere på spil en blot pølsevognen i sig selv. I hele sagen afsløres nemlig en foragt overfor det folkelige Danmarks vaner og traditioner. I en smuk modsætning hertil har selve folketingets formand på internettet udtrykt sin støtte til pølsemanden og hans kunder.

Først da alle disse kom på banen, begyndte refleksionerne langsomt at vågne hos de politikere som hidtil kun havde lyttet til de kommunale arkitekters fikse ideer. Det socialdemokratiske byrådsmedlem Niels Peter Bøgballe, som oven i købet sidder i det udvalg som hele sagen hidrører under, fortæller således åbenhjertigt i Horsens Folkeblad den 9. juni, at han ikke tidligere var kommet på den tanke, at tale med pølsemanden selv. Hvordan pølsemanden vurderede sine økonomiske fremtidsudsigter i denne arkitekttegnede madbod, som vil blive rundt regnet fem gange mindre end den nuværende pølsevogn, havde Bøgballe slet ikke skænket en tanke. Til gengæld betonede partisoldaten hvor vigtigt det er, at "forvaltningen giver sit besyv med"...

Jeg vil modsætningsvis foreslå, at politikerne begynder at lytte langt mere til det folkelige Horsens - for eksempel til de næsten 1300 borgere som indtil nu allerede har skrevet under på en støtte til at bevare pølsevognen på Torvet i sin nuværende udgave.

Der er langt fra rådhusets embedsmænd til pølsevognens stamkunder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce