Der er for meget "vi alene vide" over byrådet


Der er for meget "vi alene vide" over byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Horsens debat. 

Læserbrev. Jeg har gennem nogen tid fulgt debatten om fjernvarmeplanerne, som byrådet egenrådigt bestemte uden folkelig debat. Vi alene vide. Planer for midtbyen og havnetrekanten blev også uden forudgående debat vedtaget af byrådet.

Planen blev proklameret en fredag eftermiddag, da glade byrådsmedlemmer tonede frem og fortalte, at nu var det bestemt, hvordan de to områder skulle se ud, dermed basta.

Der blev gjort kraftige indsigelser fra byens borgere med mange kritiske indlæg. De mange borgere kunne ikke se det geniale ved planerne. Der kom så mange kritiske indlæg i avisen, at det blev besluttet, der skulle holdes nogle borgermøder. Det blev der så. Møderne var spild af borgernes tid og ikke et komma blev rettet. Vi alene vide.

Det var det gamle byråd, der egenrådigt vedtog disse famøse planer uden at ane, hvor planerne ville lande. Økonomien var ikke på plads, flere ting svævede i luften og svæver stadigvæk.

Tilbage til fjernvarmeplanerne. Jeg tager ikke stilling til, om det er gode planer eller det modsatte. Det, jeg anker over, er, at også i de planer er befolkningen ikke taget med på råd - ej heller lyttet til. Det blev ikke bedre med det nye byråd, som jeg og andre havde håbet. Der er et gammelt ordsprog, der siger "Dem Gud giver embede, giver han også forstand".

Nogle kunne mene, at-han har ikke haft en heldig hånd, når det gælder byrådet i Horsens. At nogen stadig kan forundres over byrådets ageren, kan undre.

Henrik Ribergaard har et læserbrev 14. april i Folkebladet, hvor han skriver:

"Jeg ser frem til byrådsmødet 23. april, hvor der vil blive fulgt godt med på, om der er vennetjenester eller udvalgsposter (LA), der nu skal betales tilbage for at tjene den røde høvding og hans lejesvende."

Hvem mon høvdingen er? Jeg kunne ikke have skrevet det bedre. Jeg har i øvrigt meldt mig til fjernvarmen.

Der er for meget "vi alene vide" over byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce