Advarsel: Hold øje med brugslukninger


Advarsel: Hold øje med brugslukninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Horsens debat. 

Læserbrev: Nu hvor de højere organer i Coop har besluttet at lukke Dagli'Brugsen i Hornsyld er det på sin plads, nedenstående at berette, hvordan et medlem af Coop (mig selv, sagde hunden) har oplevet/oplever lukningen af hans brugs.

Han fik efter lukningen af Horsens Kvickly ved nytår 2014/15 en lille måneds tid efter sidste lukkedag et brev med medlemskort til Hatting Brugsforening og med meget kort besked om, at nu var hans medlemskab overflyttet dertil.

Det var således eneste information, de mange tusind medlemmer fik om flytningen.

Han vidste tilfældigvis, selv om han lige som næsten alle andre horsensianere så godt som aldrig kommer til Hatting, at der fandtes/findes en SuperBrugsen på Storegade i Hatting. Han ventede selvfølgelig at se opslag om generalforsamling i Hatting Brugsforening i de horsensianske Fakta-butikker; men det har han hele tiden været på konstant forgæves udkik efter.

Den 14. juni 17 sendte han følgelig en endnu ubesvaret mail til formanden for Hatting Brugsforening med forespørgsel om, han var sat helt uden for Coops medlemsdemokrati. På baggrund af opringning til Superbrugsen i Hatting den 14. september mødte han den 6. april frem ved brugsen og fik oplyst tidspunkt og sted for ordinær generalforsamling den 24. april i år.

Der havde man ikke kommentarer til forløbet ud over en bekræftelse af, at medlemmerne af Kvickly ved lukningen var blevet spredt for alle vinde ud til andre brugser. Der blev berettet om fastelavnsløjer og grill-party ved sankthans, som alle de mange medlemmer her i Horsens på grund af de manglende informationer ikke har mulighed for at vide noget om. Dertil kommer, at vi her i Horsens ikke får SuperBrugsens tilbudskataloger.

Ovestående er altså en beretning om, hvad man kan vente sig af Coop-organisationens pennestrøg.

Advarsel: Hold øje med brugslukninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce