Finalister fundet til lokalt award-show

Hansen/Nissen gør en særlig indsats for at uddanne elever, og derfor kunne indehaver Martin le Fevre sidste år modtage prisen Match for Fremtiden. Nu er der fundet tre nye finalister, og 8. november kåres en ny vinder. Arkivfoto

Finalister fundet til lokalt award-show

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seks virksomheder er nu finalister til erhvervslivets store prisuddeling Inspire Horsens. Herfra er det op til publikum at kåre vinderen af to priser.

Horsens: Seks virksomheder er nu valgt som finalister til to priser, der uddeles ved en stort anlagt erhvervsfest 8. november i Insero Atrium ved Forum.

Det oplyser Business Horsens, der står bag prisuddelingen Horsens Inspire.

Der er udpeget tre finalister til hver af to priser - henholdsvis en iværksætterpris og en uddannelsespris.

Iværksætteri og vores evne til at tiltrække og fastholde dygtige, unge mennesker er utrolig vigtig for udviklingen af vores område og erhvervsliv.
Anders Killmann Petersen, erhvervsdirektør i Business Horsens

Meget forskellige iværksættere

Blandt 11 indstillede iværksættere har en jury skåret feltet ned til tre: Byblomst, Watery og Hydrive er navnene.

- Det er tre meget stærke og meget interessante finalister, konkluderer jury-medlem Daniel Bach, der står bag virksomheden Bubblemedia samt iværksætter-initiativet Vi Starter Sgu.

- De er også meget forskellige, siger han og forklarer, hvordan de hver især har formået at gøre en god forretning ud af vidt forskellige ideer - en utraditionel forretningsidé, én, der bygger på den mere klassiske webshop-tanke, og én, der bygger på en ny teknisk opfindelse.

Stærke finalister, der alle har stort potentiale, mener Daniel Bach, som nu er spændt på, hvem der løber med prisen. 8. november er det op til publikum ved Business Horsens' erhvervsfest at kåre vinderen blandt de tre iværksætter-finalister.

Mange tager ansvar

Det samme gælder den anden pris Match for Fremtiden, der gives for at tage særligt ansvar for uddannelse.

Her har juryen valgt restaurant Møhr/Café Gran, it-virksomheden Blue Coffee Cup og entreprenøren Torntoft & Mortensen.

I en pressemeddelelse fra Business Horsens siger jury-medlem Ulrik Kragh, formand for Insero Horsens:

- Vi har vurderet, at disse tre gør det ekstra godt på hver deres måde. Men der er mange virksomheder i Horsens-området, der tager ansvar for at kvalificere fremtidens arbejdskraft. Det betyder, at det var et meget stærkt felt, hvorfra finalisterne skulle findes, så der var tæt løb.

De gode historier skal frem

Det er andet år, Business Horsens sætter Horsens Inspire i søen.

Iværksætteri og evnen til at tiltrække og fastholde arbejdskraft er vigtige for udviklingen af området og erhvervslivet, fastslår erhvervsdirektør Anders Killmann Petersen.

- Inden for begge områder har vi mange virksomheder, der gør det rigtig godt. Det skal vi huske at gøre opmærksom på. Både for at inspirere hinanden på kryds og tværs her i lokalområdet og for at sende et signal til alle de dygtige mennesker og virksomheder, der overvejer at vælge Horsens til.

- Vi skal have de gode historier frem i lyset, og det får vi blandt andet med Horsens Inspire, forklarer han i pressemeddelelsen.

Jury vælger vinder af Inspire-prisen

Foruden de to priser, hvor der nu er fundet finalister, skal publikum ved erhvervsfesten også kåre vinderen af Årets Butik og som noget nyt Årets Spisested.

Finalisterne i disse kategorier findes gennem afstemning i de deltagende butikker og spisesteder. Der kan stemmes frem til 30. oktober.

Endelig uddeles den store Horsens Inspire-pris. Den tilfalder en person, virksomhed eller organisation, som har gjort en ekstraordinær indsats til gavn for det lokale erhvervsliv. Denne vinder udpeges på forhånd af en af en bredt sammensat jury.

Finalister fundet til lokalt award-show

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce