Friskole arrangerer vælgercafé

Skoleleder Thomas Kilsmark understreger, at friskolen også kan betragtes som et medborgerhus, og derfor er et velegnet sted til et vælgermøde. Arkivfoto

Friskole arrangerer vælgercafé

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tønning-Træden Friskole inviterer alle til valgcafé 7. november.

Tønning/Træden: Kommunalvalget nærmer sig, og vælgermøder bliver arrangeret i stor stil. Et af de mere usædvanlige møder bliver en valgcafé på Tønning-Træden Friskole tirsdag 7. november, når friskolen lægger op til tæt dialog med lokale politikere.

Der er lagt op til en uhøjtidelig form for debat, der kan finde sted omkring småborde, hvor borgere og politikere kan cirkulere rundt fra klokken 19 til 22.

- Det er meget relevant, at vi som friskole inviterer til politisk debat. Tønning-Træden Friskole fungerer også som en form for medborgerhus, og vi dækker et stort område, da mange af vores elever kommer langvejs fra, siger skoleleder Thomas Kilsmark.

Han understreger, at vælgermødet er åben for alle - både folk fra nærområdet, men også fra Brædstrup, Nim og mange andre byer i omegnen.

I et invitationsbrev, som friskolen har sendt til de lokale politikere, er der blandt andet idé-oplæg til debat om skoler, kultur og beskæftigelse - og ikke mindst udvikling af land-distrikterne.

"Hvordan vil landkortet se ud på den lange bane i forhold til beskæftigelse og dermed lyst til at bosætte sig i kommunens yderområder og dermed fastholde de stærke lokalsamfund", lyder det i brevet fra skolen.

Kig i vores retning, kære politiker

"Horsens Kommune er ikke kun Horsens City, men i høj grad også de omkringliggende byer og store landområder - helt til Brædstrup og omegn. I den omegn ligger Tønning-Træden Friskole, der er centrum for godt 200 børns hverdag og lokalområdets mange aktiviteter. Et godt og aktivt stor-lokalmiljø, som lever sit liv, men som også er afhængig af, at politikerne har føling med og kigger i den retning, når nye initiativer skal søsættes. Og som en del af Horsens Kommune må denne omegn vel også helt naturligt have sin plads i politikernes bevidsthed?", lyder det videre i oplægget fra friskolen.

I skrivende stund har flere politikere fra en række forskellige partier sagt ja til at deltage, men den endelige deltagerliste er ikke på plads endnu.

Friskole arrangerer vælgercafé

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce