Cafeer skal gøre stor kommuneplan mere spiselig

Det bliver i dette tomme butikslokale på Bredgade 4 i Brædstrup, at der 30. oktober holdes pop up-café om kommuneplanen. Foto: Peter Hald

Cafeer skal gøre stor kommuneplan mere spiselig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommuneplan 2017 lægges frem i cafe-møder, hvor borgerne kan få information. I Brædstrup bliver det i en tom tøjbutik.

Brædstrup: Horsens Kommune vil forsøge at gøre det digre værk "Kommuneplan 2017" lidt mere tilgængelig ved at etablere såkaldte pop up-cafeer, hvor borgerne kan kigge ind, stille spørgsmål og få vejledning omkring den cirka 1700 sider tykke kommuneplan.

I Brædstrup bliver der en pop up-café mandag 30. oktober fra klokken 13 til 18.30 i et tomt butikslokale på Bredgade 4 - det lokale, hvor børnetøjsbutikken Happapugi og Sportigan tidligere har haft til huse.

I nogle oplag på Facebook har der stået, at cafeen skal findes i Bredgade 12 (det nuværende Sportigan) men det er ikke tilfældet. Pop up-cafeen arrangeres i Bredgade 4, understreger Jens Friis-Pedersen fra kommunens planafdeling.

Også i flere andre byer bliver der holdt pop up-cafeer, og det er et forsøg på et udbrede kendskabet til kommuneplanen.

- Vores ønske er at komme helt ud og blive synlige, forklarer Jens Friis-Pedersen.

Der bliver også holdt et egentligt borgermøde i Brædstrup om kommuneplanen. Det sker mandag 30. oktober fra kl. 19 til 20.30 i kantinen på Brædstrup Skole.

Det er nødvendigt med tilmelding til dette borgermøde - det kan ske på http://frontplanner.horsenskom.dk/default.aspx?sitepath=Hovedsite senest fredag 27. oktober.

Til pop up-cafeen om eftermiddagen er tilmelding ikke nødvendig - man dukker bare op.

Baggrunden for disse møder er, at kommuneplan 2017 er blevet sendt i offentlig høring af byrådet. Frem til den 28. november kan borgerne komme med kommentarer, ændringsforslag og spørgsmål. Kommuneplanen viser blandt andet, hvor der kan placeres nye boliger, virksomheder og offentlige institutioner. Også veje, stier, natur og meget andet er med.

Hele planen kan ses på http://kommuneplan2017.horsens.dk/

De helt nye by-udviklingsideer omkring Brædstrup, der blev drøftet 16. september, er ikke en del af kommuneplanen - endnu. De 10 byudviklingsprojekter får deres eget forløb og skal først godkendes politisk, før de engang kan blive en del af kommuneplanen.

    

Cafeer skal gøre stor kommuneplan mere spiselig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce