Godt nyt for Gudenå Hospice og Brædstrup


Godt nyt for Gudenå Hospice og Brædstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brædstrup debat. 

Læserbrev: Gudenå Hospice har fået bevilling til at åbne yderlige to hospicepladser. Det er godt for patienterne, det er godt for hospice, og det er godt for Brædstrup by og nærområde. Desuden er det godt for hele regionen, for med de to pladser, der er bevilget til Hospice Søholm, har regionen i alt fået fire nye hospicepladser.

Det er regionen, der har besluttet, om der skulle søges om udvidelse af de enkelte hospice ved Sundhedsministeriet. Mange faktorer spiller ind på, at regionen i sin tid tog beslutningen om, at der skulle søges om yderligere to pladser til Gudenå hospice. At hospice drives på dygtig vis af ledelse i samarbejde med hospicebestyrelsen er grundlæggende. Men jeg vil også gerne fremhæve det politiske benarbejde, der er gjort på tværs af partier i lokalområdet.

Fra lokal politisk side har vi igennem processen bidraget med argumenter for en indstilling. Vi har brugt de politiske kanaler og argumenteret, hvor det var muligt. Det er i al ydmyghed ikke for, at lokale politiske kræfter skal tage æren for, at der nu kommer to pladser mere på hospice. Men jeg synes, det er et godt eksempel på, hvordan lokalpolitik kan gøre sit for at være med til at præge udviklingen i en retning, der er til fordel for området.

Politisk er det for mig fundamentet i god politik, at partipolitiske kræfter med forskellige ideologier kan samarbejde om fælles mål, hvor det giver mening.

Jeg tror også på, at det er nødvendigt set i lyset af, at Brædstrup og omegn er et lokalområde i en stor kommune. Vi vil politisk naturligvis alle have vores mærkesager, og de, der vælges til byrådet, vil skulle varetage hele Horsens Kommunes interesser. Men i de sager, hvor vi lokal politisk kan stå sammen, er det det, vi bør gøre.

Godt nyt for Gudenå Hospice og Brædstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce