Yngre par ville lokke børn med is og kage

Landbetjent efterlyser et yngre par. Arkivfoto

Yngre par ville lokke børn med is og kage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mystisk henvendelse til en gruppe børn ved Ejstrupholm Skole. Landbetjent efterlyser et yngre par.

Ejstrupholm: En gruppe børn fra Ejstrupholm Skole blev i går tirsdag 18. september udsat for en noget besynderlig henvendelse fra et yngre par.

Landbetjent Viggo Nielsen har modtaget en anmeldelse om episoden, der fandt sted ved Ejstrupholm Skole cirka klokken 13.35 tirsdag 18. september.

- Her legede en gruppe seks-syv-årige børn i krattet ved skolens bålhytte ud mod Grønningen, da et yngre par passerede forbi på fortovet. Kvinden gik og spiste is og tilbød tre drenge, at de måtte smage. Da børnene takkede nej, tilbød kvinden, at de kunne gå med ned til bilen, hvor hun havde både slik og kage. Børnene takkede igen nej, og da en af skolens pædagoger nærmede sig, gik parret videre, fortæller Viggo Nielsen.

Kvinden beskrives som dansk, 35-40 år, 170-175 centimeter høj og buttet. Hun havde langt hår samlet i hestehale og var iført grå hættetrøje og sorte bukser.

Manden beskrives som dansk, 38-43 år, 180-185 cm høj og buttet. Han bar mørk kasket og havde et uplejet fuldskæg og virkede usoigneret.

Viggo Nielsen har talt med personale på Ejstrupholm Skole og har af et vidne fået at vide, at parrets påklædning virkede slidt. Der er ingen beskrivelse af parrets bil.

- Børnene blev ikke bange, men de undrede sig meget, siger Viggo Nielsen.

Om der ligefrem var tale om et regulært forsøg på børnelokkeri kan han ikke sige. Måske opførte parret sig bare mærkeligt. Et vidne havde hørt manden sige til kvinden: "Hold nu op, kom nu bare med".

Uanset parrets motiver for den upassende henvendelse til børnene, vil Viggo Nielsen gerne i kontakt med dem.

- Og har nogen en idé om, hvem de pågældende er, hører jeg gerne om det. Der er vist behov for en adfærdsregulerende samtale her. Og dette er også en god anledning for forældre til at få sig en snak med deres børn om, at det er klogt at afvise sådanne henvendelser, siger Viggo Nielsen.

Viggo Nielsen kan kontaktes på telefon 61161095.

Landbetjenten har som nævnt allerede været på Ejstrupholm Skole for at tale med elever, forældre og personale om hændelsen, som man ser på med stor alvor.

Snakken førte til, at en lidt ældre pige fortalte, at også hun var blevet kontaktet, formentlig af det samme par, som ville have et kram. Det gav hun dem, hvorefter hun skyndte sig at løbe hjem.

(Artiklen blev opdateret torsdag 20. september kl. 8.59.)

Yngre par ville lokke børn med is og kage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce