Voldsom brand på sko-virksomhed i Bording

En kraftig brand har hærget virksomheden "Skønne Sko" i Bording. Arkivfoto

Voldsom brand på sko-virksomhed i Bording

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

400 håndboldspillere på nærliggende skole måtte evakueres.

Bording: En voldsom brand hærgede torsdag 27. december fra klokken 19 virksomheden "Skønne Sko" på Fabriksvej 3D i Bording. Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi var branden så voldsom, at det en overgang blev nødvendigt at lukke en nærliggende tankstation ned, så der ikke opstod farlige situationer her.

Senere vendte vinden, og røg og gnister drev ind over byen og Bording Skole, hvor der befandt sig 400 håndboldspillere, der overnattede på skolen. De mange håndboldspillere blev evakueret fra skolen og indkvarteret midlertidigt i brand, inden de kunne vende tilbage til Bording.

Ifølge politikommissær Henning Præstegaard var branden stort set slukket omkring klokken 20.30, men derefter gik efterslukningsarbejdet i gang, og der blev oprettet brandvagt natten over.

- Der er ingen oplysninger om, at andre bygninger skulle være beskadiget, siger Henning Præstegaard.

Ukendt brandårsag

Det vides i skrivende stund ikke, hvad brandårsagen var.

- Brandlidte oplyser, at der blev arbejdet på stedet indtil klokken 17.40, hvor man forlader stedet. Umiddelbart er der ingen oplysninger om uregelmæssigheder, der kunne gøre, at det kunne brænde, så brandårsagen er uvis på nuværende tidspunkt, lød det i morges fra politikommissæren.

Politiets teknikere skal senere undersøge stedet.

Den gamle hovedvej 15 blev spærret af en overgang på grund af de store mængder røg.

Årsagen til de store mængder røg kan ifølge Henning Præstegaard skyldes, at virksomheden lå inde med større mængder læder og gummisåler, der kunne give en kraftig røgudvikling.

Voldsom brand på sko-virksomhed i Bording

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce