Tricktyve på spil i toget mod Aarhus

IC 3 toge er et af de steder, hvor tricktyve udnytter forvirringen, når folk stiger ud og ind. To gange på en uge har Sydøstjyllands Politi fået anmeldelser fra borgere, der har fået stjålet deres punge på toget. Senest mandag morgen, da DSB selv over højttaleren advarede mod tricktyve om bord på toget mod Aarhus. Det fik en 37-årig kvinde fra Horsens til at tjekke sin taske og opdagede, at hendes pung var væk. Arkivfoto

Tricktyve på spil i toget mod Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tyv udnyttede tætpakket mylder, da passagerer gik ombord på toget.

Horsens: Det lykkedes ukendte gerningsmænd at hæve 7000 kr. fra et hævekort, som en 37-årig kvinde fra Horsens mandag morgen fik stjålet fra sin pung i toget på vej mod Aarhus.

Ifølge fung. vicepolitiinspektør Poul Steffensen, Sydøstjyllands Politi, blev kvinden opmærksom på tyveriet, da DSB over højttaleren i toget advarede mod, at der var tricktyve om bord.

- Hun tjekkede sin taske, da advarslen kom, og da opdagede hun, at pungen var stjålet. Det er formentlig sket på vej ind i toget, hvor der var en del skubben og puffen, fortæller Poul Steffensen.

Tricktyveri også i sidste uge

Tyveriet skete om morgenen, og da kvinden fik spærret sit kort kl. 11.45, var der hævet 7000 kr. Hvordan det er sket, er uvist.

For en uge siden blev en 67-årig kvinde fra Beder også udsat for tricktyveri, da hun steg på toget i Skanderborg.

Her blev hun kontaktet af en yderst hjælpsom mand. Samtidig nærmede en anden mand sig bagfra, og det lykkedes ham at stjæle kvindens pung fra hendes taske.

Den 37-årige kvinde fra Horsens, der fik stjålet sin pung i mandags, mistænker en østeuropæisk udseende mand for at stå bag tyveriet.

Han beskrives som ca. 50 år, 180 cm og spinkel af bygning. Han var kronraget, talte engelsk og var iført en grå kasket, grå T-shirt og knickers. Han bar en lysegrå vandrerygsæk, oplyser Poul Steffensen.

Tricktyve på spil i toget mod Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce