To formodede tricktyve blev anholdt på Bankagervej

En 40-årig kvinde og en 36-årig mand, begge svenske statsborgere, er sigtet for flere tilfælde af forsøg på tricktyveri. Parret blev anholdt på Bankagervej tirsdag middag og fremstilles onsdag i grundlovsforhør ved Retten i Horsens. Arkivfoto: Michael Bager

To formodede tricktyve blev anholdt på Bankagervej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To ældre medborgere i Horsens blev tirsdag formiddag opsøgt af en tricktyv, der udgav sig for at være fra hjemmeplejen. To personer er nu anholdt i sagen.

Horsens: En kvinde på 40 år og en mand på 36 år, begge svenske statsborgere, bliver onsdag middag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Horsens, hvor politiet vil kræve dem varetægtsfængslet.

Parret er sigtet for to forsøg på tricktyveri hos to ældre borgere i det sydlige Horsens, fortæller vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen, Sydøstjyllands Politi.

Episoderne fandt begge sted tirsdag mellem kl. 10 og 11. Først blev en ældre kvinde opsøgt på sin bopæl på Vejlevej af den 40-årige kvinde, der udgav sig for at være fra hjemmeplejen.

- Hun sagde, at hun skulle tjekke kvindens medicin, men blev afvist ved døren, oplyser Lars Peter Madsen og tilføjer, at kvinden ringede til politiet efter besøget.

Den falske hjemmehjælper gik derefter videre til en ældre mand på Bankagervej, opgav samme ærinde og blev lukket ind.

På et tidspunkt anede han dog uråd og fik hende jaget ud af huset. Han opdagede derefter, at nogen havde rodet i hans ting og bl.a. åbnet skuffer og skabe. Han ringede derfor til politiet.

Fundet på Bankagervej

Ifølge Lars Peter Madsen blev der sendt patruljer ud i området, og på Bankagervej traf patruljen den 40-årige kvinde, der passer til det signalement, de to forurettede gav. Kvinden var i selskab med en 36-årig mand. Begge blev anholdt og sigtet for tricktyveri. Begge nægter sig skyldige.

Der har i gennem lang tid været mange episoder i Horsens og andre steder, hvor ældre borgere er blevet opsøgt i hjemmet af bl.a. falske hjemmehjælpere og frastjålet værdier.

Om det anholdte par fra Bankagervej har mere på samvittigheden end de to forhold, de er sigtet for, kan Lars Peter Madsen dog ikke sige noget om endnu.

- Vi undersøger, om de står bag flere forhold. Det er bl.a. også derfor, at vi vil have dem varetægtsfængslet, siger han og tilføjer, at der ikke blev stjålet noget fra den ældre mand tirsdag.

To formodede tricktyve blev anholdt på Bankagervej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce