Politi melder om rolig aften i Horsens: Dog ballade og anholdte til fodboldfest

De mange tilrejsende Brøndbyfans var under skærpet opsyn fra politiet hele dagen, hvilket var med til at sikre en forholdvis rolig fodboldfest i Horsens. Billedet her er fra, da 700 Brøndbyfans var på vej op ad Smedegade mod Casa Arena. Foto: Morten Pape

Politi melder om rolig aften i Horsens: Dog ballade og anholdte til fodboldfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var forholdsvis god ro og orden til fodboldfesten i Horsens fredag aften og nat, melder Sydøstjyllands Politi. En kvindelig fodboldgæst endte dog på skadestuen efter knytnæveslag.

Horsens: Med op til 10.000 fodboldfans på Casa Arena til kamp mellem AC Horsens og Brøndby og med 5500 koncertgæster til Rock i Lunden var der på forhånd lagt op til en travl fredag aften for Sydøstjyllands Politi.

Det lykkedes imidlertid at få afviklet begge arrangementer i forholdsvis god ro og orden, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Kort efter fodboldkampen, som endte uafgjort, opstod der uro og slagsmål internt blandt de skuffede Brøndbytilhængere. En gruppe maskerede fans forsøgte at komme over til tilhængerne fra AC Horsens, men de blev stoppet af stadions vagter, og det lykkedes hurtigt at få stadion tømt.

I forbindelse med urolighederne blev en 24-årig kvindelig fodboldgæst fra Aarhus ramt af en knytnæve i ansigtet, og hun faldt derefter ned fra tribunen. Kvinden blev herefter kørt på skadestuen i ambulancen, men hun slap med nogle knubs og et blåt øje. Episoden efterforskes nu som en voldssag, oplyser vagtchef Klaus Hansen i Sydøstjyllands Politi.

Seks anholdte

Efter kampen gik de fleste Brøndbyfans direkte til deres busser og kørte hjemad, mens mindre antal gik ned til banegården og tog toget. Klokken 24 var Horsens således stort set tømt for Brøndbytilhængere, og situationen var tilbage til en almindelig gå-i-byen aften, melder Sydøstjyllands Politi.

Sydøstjyllands Politi er tilfreds med afviklingen af de sammenfaldende begivenheder i Horsens.

- Vores planer og forberedelser var egnede til at understøtte en god og tryg afvikling, selv om der var mange, mange mennesker i gang på én gang med mange forskellige ønsker og behov. Det er vores oplevelse, at langt de fleste kom for at få en god fest og derfor var indstillede på at opføre sig stort set hensigtsmæssigt. Og de, der ikke helt kunne opføre sig ordentligt - ja, dem tog vi os så af, fortæller vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen fra Sydøstjyllands Politi.

Han vurderer, at fodboldfesten i Horsens samlet set havde været en politiindsats som forventet. En opgørelse viser, at der samlet blev anholdt seks personer i forbindelse med fodboldkampen.

Politi melder om rolig aften i Horsens: Dog ballade og anholdte til fodboldfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce