Mand stukket ned på Allegade i Horsens: De sigtede er varetægtfængslet

Arkivfoto: Palle Herløv

Mand stukket ned på Allegade i Horsens: De sigtede er varetægtfængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To mænd på 25 og 26 år blev søndag blev anholdt og sigtet for at have forsøgt at slå en 24-årig mand ihjel på Allegade i Horsens. De er begge blevet varetægtsfængslede

Horsens: De to mænd, som natten til søndag blev anholdt på Allegade i Horsens og sigtet for forsøg på manddrab på en 24-årig mand, blev søndag eftermiddag afhørt i grundlovsforhør ved retten i Horsens, hvor de blev varetægtsfængslet i fire uger.

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, og anklageren gav blandt andet begrundelsen, at begge de sigtede har kendskab til forurettede samt vidner, og at de alle er en del af det kriminelle miljø i Horsens.

Inden dørlukningen blev de to mænd på henholdsvis 25 og 26 år sigtet for i fællesskab at have planlagt og efterfølgende stukket den 24-årige mand flere gange med en kniv. Ifølge anklageskriftet blev han stukket to gange i højre arm og en gang i venstre side af maven, men Sydøstjyllands Politi oplyste tidligere på søndagen, at manden er uden for livsfare.

Derudover er den ene af de to også sigtet for vidnetrusler, da han ifølge anklageskriftet skal have ringet til en kvindelig bekendt, som han og forurettede havde tilfælles, og blandt andet have udtalt: "Jeg har en gøp til at ligge. De er færdige. Næste gang sidder den i hjertet".

Vil du sms'e til min mor

Inden retsmødet ankom de to formodede gerningsmænd til retten i Horsens iført blå dragter og tøfler, da deres tøj er beslaglagt for at sikre tekniske spor.

I ventesalen sad de på skift bænket, mens den anden talte med deres forsvarer, og mens den ene sad musestille med hænderne foldet og gabte flere gange, var den anden noget mere højrøstet.

Han henvendte sig flere gange til politiet tydeligt frustreret over situationen. Mange gange prøvede han at forklare ordensmagten, at han ikke havde noget med knivstikkeriet at gøre og var uskyldigt anholdt, ligesom han bad om blandt andet en smøg og beklagede sig over, at han hverken havde fået lov at ryge eller fået noget at spise i 24 timer, og at han desuden gerne ville have politiet til at hente noget tøj til ham og have sine håndjern taget af.

Derudover var manden tydeligt utilfreds med den beskikkede forsvarer og insisterede på, at han ikke ville udtale sig, med mindre han fik sin egen advokat.

Selvom alle forespørgsler blev mødt med 'nej', eller 'du må vente til senere', holdt manden ikke op med at bede om tjenester, og da en af betjentene, som stod med en mobiltelefon i hånden, spurgte han: "Når du alligevel står med telefonen, kan du så ikke lige skrive en sms til min mor?".

Men den forespørgsel blev mødt med hovedrysten.

Mand stukket ned på Allegade i Horsens: De sigtede er varetægtfængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce