Lokal tøjbutik del af finanslovsforhandlingerne

Den lilla Viola-pose fra Tørring blev vist frem, da Kristian Thulesen Dahl onsdag blev interviewet i forbindelse med finanslovsforhandlingerne. Skærmprint fra DR: Ingrid Trier

Lokal tøjbutik del af finanslovsforhandlingerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plastik-pose fra tøjbutikken Viola i Tørring fik landsdækkende tv-tid, da Kristian Thulesen Dahl (DF) medbragte den til finanslovsforhandlingerne 6. december.

Tørring: En plastikpose er ikke bare en plastikpose.

Det kan tøjbutikken Viola konstatere, efter Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, onsdag morgen 6. december havde valgt at medbringe en lilla plastikpose fra den lokale dametøjsbutik til finanslovsforhandlingerne i Statsministeriet.

Begivenheden blev transmiteret på de landsdækkende tv-kanaler, og selvom Violas butiksindehaver Joan Nordahl ikke selv så indslaget, gik der ikke lang tid, inden hun blev opmærksom på posen.

- Efter den første udsendelse om formiddagen begyndte beskederne at tikke ind, og da så Hans Kristian Skibby (lokalvalgt politiker for DF, red) lagde et opslag ud på Facebook om det, tog det endnu mere fart, fortæller Joan Nordahl.

Min første tanke var: Okay, han kan også være posedame. Jeg synes, det er fantastisk.
Joan Nordahl

Mere sjovt end reklame

Hun er selvsagt glad for den uventede reklame, selvom hun ikke forventer, at det vil give en pludselig vækst i antallet af kunder i dametøjs-butikken i Tørring.

- Det er mest sjovt og nok hovedsageligt de lokale, der har bidt mærke i det. Mange har spurgt, om jeg ved, hvad han havde i posen, men der må jeg være dem svar skyldig, lyder det fra Joan Nordahl.

Hun har ikke selv ekspederet Kristian Thulesen Dahl i sin butik, men formoder, det må være hans kone, der har handlet i Viola. Partiformanden bor med sin familie i Thyregod et kvarters kørsel fra Tørring, og han er student fra Tørring Gymnasium, hvor han mødte sin hustru.

At det ikke er helt ligegyldigt, hvordan en butiks plastikpose ser ud, er Joan Nordahl ikke i tvivl om. Hun har tidligere stødt på én af Violas poser på en ferie i Tyrkiet.

- Det har da en reklame-værdi, og det er vigtigt, at posen er flot. Jeg ved også, at jeg selv tænker over, hvilken plastik-pose, jeg putter børnernes gymnastiktøj i, lyder det fra Joan Nordahl.

Lokal tøjbutik del af finanslovsforhandlingerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce