Landsretten stadfæster dom: Mand lokkede 19-årig til "casting" og krænkede hende med massage

Vestre Landsret i Viborg stadfæstede tirsdag en dom på 30 dages ubetinget fængsel til en 41-årig mand fra Frederiksberg. Han er dømt for at blufærdighedskrænke en 19-årige pige på Hotel Opus i Horsens. Arkivfoto

Landsretten stadfæster dom: Mand lokkede 19-årig til "casting" og krænkede hende med massage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ung kvinde troede, at hun skulle til casting på en reklamefilm på Hotel Opus. I stedet blev hun udsat for helkropsmassage af en 41-årig mand, der nu er dømt i både byret og landsret for blufærdighedskrænkelse.

Horsens: En 41-årig mand fra Frederiksberg fik ikke noget ud af at anke en dom på 30 dages ubetinget fængsel for blufærdighedskrænkelse.

Vestre Landsret stadfæstede tirsdag dommen, der blev afsagt ved byretten i Horsens 28. maj sidste år.

Her blev han kendt skyldig i at have blufærdighedskrænket en 19-årig kvinde fra Grindsted under en casting til en reklamefilm på Hotel Opus i Horsens.

Episoden fandt sted i september 2017, da manden aftalte et møde med kvinden på hotellet.

Hun blev lokket til Horsens af muligheden for en rolle som statist i en reklamefilm for et nyt welness-center, som en københavnsk iværksætter ville åbne i Horsens-området.

Ifølge aftalen, der blev indgået på Facebook, ville hun få 3500 kr. for at deltage.

Kropsmassage

Da kvinden sammen med sin mor ankom til Hotel Opus, blev hun mødt af en mand, der præsenterede sig som professionel massør.

Ifølge ham var det hans opgave at finde ud af, om hun var egnet til rollen i reklamefilmen. Det skulle ske ved, at han gav hende massage.

Manden har gennem hele sagen nægtet sig skyldig. Han har erkendt, at han gav hende massage, men har fastholdt, at det handlede om casting.

Den 19-årige kvinde fortalte i retten, at han bad hende tage tøjet af og derefter selv smed tøjet, inden han gav hende massage over hele kroppen.

Han berørte hende blandt andet på indersiden af lårene og i skridtet uden på trusserne, mens han gned sig op af hende.

Falske navne

Den 41-årige forklarede under retssagen i Horsens, at han, fordi han læste til massør, var blevet hyret af en bekendt til at finde en pige til reklamefilmen, som aldrig blev til noget.

Han ønskede dog ikke at opgive navnet på den bekendte, og han erkendte, at han i kontakten med den unge kvinde havde brugt to falske navne.

Retten i Horsens fandt det som en skærpende omstændighed, at han havde anvendt falske navne og ikke ville oplyse identiteten på den, han arbejdede for.

På baggrund af de skærpende omstændigheder blev de 30 dages fængsel gjort ubetinget. En dom, som Vestre Landsret altså nu har stadfæstet.

Landsretten stadfæster dom: Mand lokkede 19-årig til "casting" og krænkede hende med massage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce