Indbrudsbølge i weekenden: Har du set manden i den røde jakke?

Fyns Politi. Arkivfoto: Michael Bager

Indbrudsbølge i weekenden: Har du set manden i den røde jakke?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anmeldelser om indbrud er i weekenden tikket ind i lind strøm. En helt bestemt mand er i Sydøstjyllands Politis søgelys for flere af dem.

Ølsted/Løsning/Hedensted: Intet mindre end seks indbrud blev der fredag og lørdag anmeldt i henholdsvis Ølsted, Løsning og Hedensted.

De fleste steder har fremgangsmåden været den præcis samme, og Sydøstjyllands Politi arbejder ud fra formodningen om, at særligt én person kan stå bag en række af indbrudene.

Under et af indbrudene på Bakkevej i Ølsted bliver vedkommende muligvis opdaget af en nabo lørdag i tidsrummet kl. 16-19.30. I hvert fald ses en person iført en rød trøje eller jakke løbe gennem haven.

Kl. 19.40 anmelder en villaejer på Lysagervej i Ølsted ligeledes, at han har set en mand med rød dynejakke og sort hue gemme sig i en hæk og efterfølgende løbe væk i retning mod Bakkevej, inden han forsvandt.

- Blandt andet på grund af fremgangsmåden i de mange indbrud i området kan han i hvert fald stå bag tre-fire stykker. Vi er meget interesserede i at høre fra andre, der kan have set ham i det tidsrum og måske har set, hvilken bil han er kørt væk i, siger vicepolitiinspektør Poul Steffensen.

Rundt i alle husene

De omtalte indbrud begynder med en villa på på Ewaldsvej i Løsning, hvorfra der fra fredag kl. 23.15 til lørdag kl. 7 er tiltvunget sig adgang via en garagedør.

Om lørdagen har der i perioden kl. 8-19.30 været indbrud i boliger på Holbergsvej i Hedensted samt to villaer på Bakkevej i Ølsted samt en enkelt på Bottrupvej, ligeledes i Ølsted.

Slutteligt er der også brudt ind i et hus på Lilleskoven i Hedensted i perioden lørdag kl. 17.30 til søndag kl. 06.40.

Samtlige steder undtagen førstnævnte er gerningsmanden kommet ind ved at bryde et vindue op. Efterfølgende har vedkommende gennemrodet husene og stjålet en computer, smykker, parfume, fiskeudstyr, kontanter, sparebøsser, pung, og en Playstation 4.

Har man set noget kan politiet kontaktes på telefon 114.

Indbrudsbølge i weekenden: Har du set manden i den røde jakke?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce