Grillejer så røgen fra brugsen

Røgen stod ud af Grilleren, da Sydøstjyllands Brandvæsen ankom til Torvet i Tørring. Privatfoto

Grillejer så røgen fra brugsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svend Valentin Schousboe stod i kø i brugsen, da der pludselig stod røg ud af hans grill overfor.

Tørring: Der bliver efter al sandsynlighed ikke mulighed for at skylle julemiddagen eller nytårsfesten ned med en ristet pølse og cocio fra Grilleren i Tørring i år.

Torsdag formiddag opstod, der en brand i den lokale grill, sandsynligvis i frituren. Selvom ilden hurtigt blev slukket, er der sket store skader indvendig i bygningen. Det fortæller grill-ejer Svend Valentin Schousboe.

Normalt bliver grillen passet af hans hustru Helle Valentin Schousboe, men torsdag var det Svend, der havde tjansen med at åbne grillen op til frokostgæsterne.

Han startede grillen og frituregryderne, som han plejer, og mens gryderne varmede op, gik Svend Valentin Schousboe i brugsen for at handle salat, tomater og agurk til dagens kunder.

- Jeg stod i brugsen, da jeg opdagede, at der kom røg ud af Grilleren, så jeg smed alt, hvad jeg havde i hænderne og løb derover, men det var for sent, fortæller Svend Valentin Schousboe.

Stod ud med røg

Da han åbnede døren til huset, stod røgen ud, og Svend Valentin Schousboe ringede derfor til brandvæsenet og forsøgte samtidig at slukke ilden med et par pulverslukkere.

- Huset står endnu, men der er meget indeni, der er brændt. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske nu. I første omgangs skal vi have kontakt til forsikringen. Der er jo ikke noget at gøre ved det nu og vi må se, hvad tiden bringer for Grilleren, lyder det fra Svend Valentin Schousboe.

Han overtog sammen med sin hustru Helle Valentin grillen på torvet i Tørring i juli måned i år, hvor de omdøbte den til "Grilleren" og skiftede pølseleverandør. Grillen havde i årene forinden haft flere forskellige ejere og forpagtere og havde kun været åbent periodisk.

Ifølge Svend Valentin Schousboe er det gået godt med grill-forretningen i det halve år, han har ejet bygningen.

Grillejer så røgen fra brugsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce