De lokale køreskoler har tjek på regler og udstyr

Det står rigtig godt til med undervisningsplaner og sikkerhed hos de lokale køreskoler. Det viser resultatet af en koordineret aktion fra Sydøstjyllands Politi, som har tjekket skolevogne og køreskoler. Arkivfoto

De lokale køreskoler har tjek på regler og udstyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sydøstjyllands Politi har gennemført en koordineret aktion for at tjekke køreskolerne. Ingen blev sigtet.

Horsens: De lokale køreskoler har tjek på undervisningen og på udstyret i skolevognene.

Det står klart, efter Sydøstjyllands Politi i sidste uge gennemførte en kontrol af politikredsens køreskoler.

Aktionen var koordineret med de øvrige politikredse i Jylland og på Fyn, og den satte bl.a. fokus på, om køreskolerne lever op til deres forpligtelser i forbindelse med undervisningen af eleverne, om undervisningsplanen er udfyldt, og om skolevognen lever op til reglerne.

Og det ser rigtig fint ud hos de lokale køreskoler, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Ved kontrollen fandt politiet kun enkelte forhold, som gav anledning til en påtale. Ingen af dem var så alvorlige, at nogen blev sigtet.

- Alt i alt har vi haft en meget tilfredsstillende kontrol, som blev vel modtaget af de kørelærere, der blev standset og kontrolleret, siger Verner Pedersen, der er vicepolitiinspektør og leder af Hunde- og Færdselscentret i Sydøstjyllands Politi, i en pressemeddelelse.

Køreskolerne i Sydøstjyllands Politikreds har i øvrigt en af landets laveste dumpeprocenter. I alt er der i år indtil videre gennemført 13.911 teoriprøver og 11.641 praktiske køreprøver i politikredsen. 75 pct. af eleverne bestod den teoretiske og den praktiske prøve i første forsøg. På landsplan bestod 73 pct. deres teoriprøve i første forsøg, mens tallet er 67 pct., når det gælder den praktiske køreprøve.

De lokale køreskoler har tjek på regler og udstyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce