Chok på motorvejen: Par fra Brædstrup ramt af genstand fra bro

Marlene og Jesper Sørensens Merdeces fik en stor flænge i taget, da den blev ramt af en genstand fra en motorvejsbro ved Sæby 2. juledag. Privatfoto: Marlene Sørensen

Chok på motorvejen: Par fra Brædstrup ramt af genstand fra bro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ægteparret Marlene og Jesper Sørensen fik sig en slem forskrækkelse, da de 2. juledag blev ramt af en genstand fra en motorvejsbro ved Sæby i Nordjylland.

Brædstrup: Nordjyllands Politi er ved at undersøge et muligt tilfælde af stenkast fra en motorvejsbro, efter at 46-årige Marlene og Jesper Sørensen fra Brædstrup 2. juledag blev ramt af en genstand i deres bil, da ægteparret passerede en motorvejsbro ved Sæby Syd.

Parret er medejer af virksomheden Amanda Seafood A/S i Frederikshavn og har delt bopæl i Brædstrup og i Strandby i Nordjylland. De var netop på vej fra Strandby til en julefrokost i Aarhus, da episoden skete tirsdag klokken 11.25 på motorvej E45.

- Pludselig hører vi et højt smæk uden lige, som vi aldrig har hørt før. Der når at fare mange tanker igennem hovedet, om hvad der er sket. Heldigvis har Jesper så godt styr på bilen, at vi vælger at køre til den næste afkørsel, og det er først her, vi opdager, hvad der er sket, siger Marlene Sørensen.

Vi har besluttet os for, at vi ikke vil fokusere på, om der ligger en bevidst handling bag. Vi har valgt at se fremad og glæde os over, at vi har været heldige.
Marlene Sørensen.

Politiet har fundet spor

Ved afkørslen opdager parret, at bilen er blevet ramt af en hård genstand lige mellem forruden og soltaget, og de kontakter derfor politiet.

Der er i øjeblikket ikke klarhed over, om det er en stenkaster, som har været på spil. Episoden fik efterfølgende Nordjyllands Politi til at spærre både motorvej og bro et par timer tirsdag, mens en hundepatrulje afsøgte området for spor efter den mulige stenkaster. Efter arbejdet blev både bro og E45 åbnet igen, efter at hundepatruljen havde sikret nogle genstande.

- Hvilke genstande, politiet har sikret, ved vi ikke, så vi kan ikke sige, om det er en stenkaster, eller om der er blevet tabt en genstand fra f.eks. en trailer. Vi har besluttet os for, at vi ikke vil fokusere på, om der ligger en bevidst handling bag. Vi har valgt at se fremad og glæde os over, at vi har været heldige, siger Marlene Sørensen.

Episoden sidder dog stadig i kroppen dagen derpå.

- Vi holder desværre ikke fri mellem jul og nytår, og chokket sidder stadig i kroppen. Så det er lidt svært at koncentrere sig. Egentlig har vi ikke tænkt så mange tanker omkring, hvad der kunne være sket. Efter episoden tænkte vi mest på at komme til julefrokosten, hvor vi skulle møde vores piger fra Brædstrup og give dem et kram, siger Marlene Sørensen

Chok på motorvejen: Par fra Brædstrup ramt af genstand fra bro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce