Chauffør fra varebil er fortsat i kritisk tilstand

En 34-årig mand fra Hornsyld, der var chauffør i den varebil, der fredag morgen kolliderede med en regionalbus på Bollervej ved Sejet, er stabil, men fortsat i kritisk tilstand, lyder det mandag morgen fra Sydøstjyllands Politi. Foto: Morten Pape

Chauffør fra varebil er fortsat i kritisk tilstand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand fra Hornsyld, der var chauffør i den varebil, der fredag morgen kørte ind i en bus på Bollervej ved Sejet, holdes stadig i kunstigt koma, lyder meldingen fra politiet mandag morgen.

Horsens: En 34-årig mand fra Hornsyld, der kørte den varebil, der fredag morgen ca. kl. 7 stødte sammen med en bus på Bollervej ved Sejet, er fortsat i kritisk tilstand.

Det er meldingen fra Sydøstjyllands Politi mandag formiddag.

- Vi hørte sidst fra hospitalet lørdag kl. 13, og da fik vi oplyst, at han er stabil, men i kritisk tilstand og holdes i kunstigt koma indtil videre. Aftalen er, at vi underrettes, såfremt der sker yderligere, og vi har ikke hørt noget siden, oplyser fung. vicepolitiinspektør Poul Steffensen.

Buschauffør brækkede begge arme

Der har været forskellige oplysninger om, hvor slemt chaufføren i regionalbussen, en 64-årig kvinde fra Flemming, kom til skade ved sammenstødet.

Ifølge Poul Steffensen brækkede hun begge arme.

Han ved ikke, om hun fortsat er indlagt på hospitalet.

Der var 18 passagerer med bussen, bl.a. flere skolebørn. Passagererne var mellem 13 og 35 år. Seks blev kørt til skadestuen til tjek, men de er sluppet med mindre skrammer og buler, siger Poul Steffensen.

Årsagen til ulykken var formentlig, at chaufføren i varebilen blev blændet af en lavthængende morgensol, da han trak ud for at overhale.

Derved overså han regionalbussen, og de to parter kolliderede.

Chauffør fra varebil er fortsat i kritisk tilstand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce