{nocache:c9a8627c868542f51c2accbb5f73a930#0}

Oprykningen er i hus: Nu er topscoreren klar til forhandlinger

Kjartan Finnbogason ønsker at spille Superliga næste sæson, og det ønske er nu indfriet. Derfor kan parterne sætte sig til forhandlingsbordet og snakke ny kontrakt. Foto: Lars Juul

Oprykningen er i hus: Nu er topscoreren klar til forhandlinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD - Med sit 17. sæsonmål sendte Kjartan Finnbogason AC Horsens på superligakurs, men målet til 1-0 mod Skive var ikke nok.

- Vi har været gode til at holde nullet i denne sæson, så jeg troede, at min scoring ville blive afgørende, men det er altså høj moral at komme tilbage to gange efterfølgende, sagde Kjartan Finnbogason, da han var færdig med den første af mange æresrunder på Casa Arena.

- At vi på den måde kan komme tilbage i en kamp understreger, at det med, at vi tror på hinanden, ikke kun er noget, vi siger. Det er virkeligheden, og derfor endte vi med at vinde med 3-2, sagde islændingen.

Oprykningsfesten med AC Horsens betyder, at Kjartan Finnbogason for alvor kan begynde at fokusere på sin fremtid.

Hans nuværende aftale med AC Horsens udløber med udgangen af juni, men han ville vente på en eventuel oprykning, før han traf en beslutning.

- Nu kan vi komme videre, og der sker forhåbenligt noget de næste par uger. Jeg har lyst til at fortsætte rejsen sammen med AC Horsens. Jeg har trods alt kun været her i to sæsoner.

- Men intet er afgjort. I første omgang må klubben komme med et tilbud på en kontrakt, som opfylder de krav, jeg har gjort mig fortjent til, og så må vi se, hvad der sker, siger Kjartan Finnbogason.

Der er rift om angribere, der kan lave mål.

I AC Horsens har Kjartan Finnbogason lavet 30 mål i 55 kampe.