{nocache:c9a8627c868542f51c2accbb5f73a930#0}

Ny triumf: AC Horsens vinder 2-0 i Skive

Aleksandar Stankov bragte AC Horsens på 1-0 i første halvleg. Foto: Lindy Jørgensen, Skive Folkeblad

Ny triumf: AC Horsens vinder 2-0 i Skive

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD - AC Horsens er nu oppe på ni kampe uden nederlag. Stimen blev forlænget med en sikker sejr på 2-0 over Skive. Det var anden gang i denne sæson, at Skive-mandskabet blev besejret med de cifre.

Med sejren byder AC Horsens sig for alvor til i toppen af 1. division, og kravler foreløbig op på en tredjeplads tre point foran Vejle Boldklub og et point efter Lyngby og Vendsyssel. Alle tre hold har dog spillet en kamp færre end AC Horsens.

Langgaber og oktoberfest

Første halvleg var en trist affærre. En del af Skives sponsorer foretrak at blive i loungen til oktoberfest, og det var et klogt valgt. Der skete ikke meget i de første 45 minutter.

LÆS: Minut for minut: Sådan vandt AC Horsens igen over Skive

Skive formåede at tilspille sig 11 hjørnespark, men det blev kun til et enkelt forkølet hovedstød som udbytte.

I den anden ende af banen fik Kjartan Finnbogason en god mulighed, da han opfangede en for kort tilbagelægning, men hans træk uden om keeperen sendte ham ud i så spids en vinkel, at afslutningen trillede forbi mål.

Returbold gav gevinst

Først i det 44. minut blev der brug for måltavlen.

Conor O'Brien blev nedlagt af Mikael Uhre med et professionelt frispark. AC Horsens havde skabt en god omstilling, så frisparket var nødvendigt, men udåden betalte sig ikke. Det efterfølgende frispark gav en returbold til Aleksandar Stankov, der fra kanten af feltet tørt sparkede bolden i nettet til 1-0.

GALLERI: AC Horsens fik alle point i Skive

Det var angriberens første mål i 1. division for AC Horsens. Han har tidligere lavet en række mål i pokalkampene mod lavere rangerende modstandere.

Skive fortsatte i anden halvleg med at få en stribe hjørnespark, men når man to gange i træk sender bolden bag om mål, siger det alt om Skives ineffektivitet på det område.

Kjartan efter hjørne

I anden ende var AC Horsens sjældne gæster, men Jeppe Mehl fik dog sendt et skud på overliggeren.

Kort efter øgede Kjartan Finnbogason til 2-0. AC Horsens viste, hvordan hjørnespark skal udnyttes. Conor O'Briens hjørnespark blev forlænget ved forreste stolpe, og ved den bageste stang stod Kjartan Finnbogason klar.

Det var islændingens 6. sæsonmål.

AC Horsens måtte undvære Bubacarr Sanneh, der er med Gambias landshold. André Bjerregaard var ude med karantæne.

Skive var ramt på samme måde, da Frederik Brandhoff var udtaget til U20-landsholdet. Det trænede i formiddags i Horsens med henblik på kampen på søndag, men Skive måtte ikke få lov til at låne ham. Thiago Borges-Pinto var ude med karantæne, så på den led var de to hold helt lige.