{nocache:c9a8627c868542f51c2accbb5f73a930#0}

AC Horsens er på rette vej, viste en tur til Nordjylland

Aleksandar Stankov tilkæmpede sig et straffespark i første halvleg og scorede selv på det til 1-1. Arkivfoto: Søren E. Alwan

AC Horsens er på rette vej, viste en tur til Nordjylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD - AC Horsens har stadig tre uger til den første kamp, men en testkamp fredag eftermiddag mod Vendsyssel, der også bejler til oprykning til Superligaen, afslørede, at AC er godt på vej mod topformen.

1-1 sluttede kampen, og resultatet lover godt, når man tager i betragtning, at AC Horsens endnu mangler finpudsningen bl.a. på holdets træningslejr i Tyrkiet i den kommende uge.

Stankov var sikker

Vendsyssel kom foran med 1-0 efter 12 minutter. Bubacarr Sanneh kiksede en tilbagelægning, så Tiago Leonco let kunne afdrible Nicklas Dannevang og score til 1-0 i et tomt mål.

AC Horsens var presset i kampens indledning, og det kunne være gået værre kort efter målet til 1-0, men Nicklas Dannevang fik afværget.

Bo Henriksens mandskab var første gang for alvor i nærheden af Vendsyssels mål efter 20 minutter.

Bubacarr Sanneh sendte en bold i dybden til Aleksandar Stankov. Angriberen fik fat i bolden, og endte med at få et straffespark, da Jesper Christiansen i hjemmeholdets mål gav ham et klodset skub.

Stankov eksekverede selv og udlignede sikkert til 1-1.

AC dominerede

Conor O'Brien fulgte op med en afslutning på overliggeren fra kanten af feltet efter 27 minutter.

André Bjerregaard havde en god omstillingsmulighed, men Jesper Christiansen fik afværget.

I den anden ende var der også et par gode muligheder til hjemmeholdet, men AC Horsens dominerede i store dele af anden halvleg.