{nocache:c9a8627c868542f51c2accbb5f73a930#0}

Årets HIC'er: Husk nu, vi er kun halvvejs mod guldet

Arkivfoto: Lars Juul

Årets HIC'er: Husk nu, vi er kun halvvejs mod guldet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

basketball - Horsens IC er med to sejre over Bakken Bears kun halvvejs mod sæsonens store og alt overskyggende mål; et vellykket forsvar af det danske mesterskab.

Det slog Vedran Borovcanin fast, og han lod sig ikke gribe af overdreven eufori efter HIC's sejr i aftes over Bakken Bears.

- Der er fortsat lang vej for os. Det skal vi huske, sagde Vedran Borovcanin efter HIC-gevinsten på 69-57.

Nøglen til sejr lå ifølge Borovcanin i en stærk indsats i forsvaret. Den aggressive stil formåede århusianerne ikke at håndtere, og på banen fornemmede Vedran Borovcanin flere gange, at Bakken Bears-spillerne virkede frustrerede.

- Det udnyttede vi, for det var i deres mest frustrerende perioder, at vi fik sat nogle point og opbyggede vores forspring, sagde han.

Glad for hæder

Den 31-årige serber forlængede som tidligere omtalt her på siderne i sidste uge sin aftale med Horsens IC, så den strækker sig til udgangen af sæsonen 2018/19.

Ved den lejlighed kaldte Lennart Jensen, formand for HIC's eliteafdeling, Vedran Borovcanins nuværende sæson for hans måske hidtil bedste, siden han for snart tre år siden kom til klubben.

I aftes fik han synligt bevis på det, da han inden kampen mod Bakken Bears blev hædres som sæsonens MVP - mest værdifulde spiller - i HIC.

- Sådan en hæder er motiverende, men det handler ikke om mig. Det handler om holdet, for holdet er det vigtigste, sagde han.