{nocache:c9a8627c868542f51c2accbb5f73a930#0}

AC bevæger sig ud på usikker grund


AC bevæger sig ud på usikker grund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Vi skal indstille os på, at fra nu af bliver det knald-eller-fald i hver kamp. Det vil være en ny følelse for de fleste, siger Peter Nymann.

Horsens: Højrebacken Peter Nymann blev sparet, da AC Horsens røg ud af pokalturneringen med et 3-1 nederlag til AGF. Han har i stedet rettet blikket mod søndagens kamp mod Esbjerg. En kamp, der sætter punktum for grundspillet, og som kan gøre en verden forskel for AC Horsens' muligheder i det kommende nedrykningsspil.

- Fra nu af bliver det knald-eller-fald kampe, og det skal vi indstille os på. Det bliver nyt land for del fleste, siger Peter Nymann, der med sine mange år i fodboldens verden har prøvet lidt af hvert, så han har trods alt noget rutine at trække på.

- I 1. division var vi også under pres, fordi vi skulle holde os til i toppen af rækken, men det var noget andet, fordi vi havde masser af selvtillid og vandt mange kampe. Lige nu oplever vi, at vi bliver straffet for vores fejl, og den værste fælde, vi kan falde i, er at få følelsen af, at modstanderne kommer meget let til deres mål, siger AC-spilleren.

- Det handler om, at vi skal tro på vores egne kvaliteter, og så skal lysten til at spille være stor. Vi har ingen grund til ikke at tro på, at vi kan spille os fri af nedrykning, siger Peter Nymann.

- Vi har givet hinanden håndslag på, at alle giver sig mindst 100 pct, og så skal de små marginaler nok tippe over til vores fordel, så vi kommer ud af den lille krise, vi er i , siger forsvarsspilleren.

- Humøret i vores trup er højt, og det er vigtigt at huske på, at intet er afgjort uanset udfaldet af kampen mod Esbjerg. Presset på Esbjerg er større, end det er på os, men det er klart, at det vil være et drømmescenarie, hvis vi kan gå ind i et nedrykningsspil med et forspring på seks point, siger Peter Nymann.

Hvis resultaterne flasker sig, kan det blive tilfældet, hvis AC Horsens vinder. Hvis Esbjerg vinder, kan AC Horsens i værste fald være a point med det hold, der er næstsidst i nedyrkningspuljen, hvor det handler om at undgå de to nederste pladser.