{nocache:c9a8627c868542f51c2accbb5f73a930#0}

Voksende virksomhed skifter navn og øger fokus på miljøet

Franck Miljø- og Geoteknik analyserer bl.a. jordprøver. Virksomheden er nu nødt til at udvide i Horsens, fortæller direktør Peder Hauritz. Arkivfoto

Voksende virksomhed skifter navn og øger fokus på miljøet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Franck Geoteknik udvider sit navn som en naturlig konsekvens af den udvikling, virksomheden har været gennem de seneste år.

Horsens: Virksomheden Franck Geoteknik, som har hovedsæde i Horsens, har udvidet sit navn til Franck Miljø- og Geoteknik.

Den lokale virksomhed har indtil nu heddet det samme siden etableringen i 1979, men nu er tilføjelsen af "miljø" en naturlig konsekvens af den udvikling, som den voksende virksomhed har gennemgået i de seneste år.

- Vi har over de seneste fem til 10 år udvidet medarbejderstaben og kompetencerne inden for miljøområdet, som udgør en større og større del af vores forretning. I dag bidrager miljøundersøgelser og lignende med omkring 20 pct. af vores samlede omsætning, siger direktør i Franck Miljø- og Geoteknik, Peder Hauritz i en pressemeddelelse.

Han leder til daglig godt 50 medarbejdere, som er ansat i virksomhedens afdelinger i Horsens og Slangerup.

Også vokseværk på bundlinjen

Navneskiftet kommer i en periode, hvor Franck Miljø- og Geoteknik generelt oplever vind i sejlene. I efteråret afleverede virksomheden det bedste regnskab nogensinde med en fordobling af årets resultat og en stigning i omsætning på ca. 16 pct.

De gode tider har allerede nu sat sit fysiske præg på de fysiske omgivelser på Sandøvej i Horsens, som i disse måneder udvides med ekstra kvm.

- Vi arbejder i øjeblikket på at udvide vores lokaler i Horsens med yderligere 200 kvm kontorlokaler, som efter planen står klar i juni. Med vores planer om fortsat at øge medarbejderstaben er det simpelthen nødvendigt, forklarer Peder Hauritz.