{nocache:c9a8627c868542f51c2accbb5f73a930#0}

Sushi-sultne kunder venter gerne timer på maden

Delshad Palani og hans hustru Feng Juan Wang har meget lange dage i køkkenet for at kunne følge med den lokale efterspørgsel på sushi. Foto: Benny F. Nielsen

Sushi-sultne kunder venter gerne timer på maden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Samahi Sushi er siden sin åbning blevet løbet halvt over ende af fiskeglade kunder. Ventetiden fra bestilling til afhentning om aftenen kan nærme sig tre timer - men størstedelen venter gerne på den sene aftensmad.

Hedensted: Lige siden første åbningsdag for godt en uge siden har der været run på hos Hedensteds nye sushi-restaurant på Haralds Plads - rigtig meget run på.

Faktisk har interessen været så voldsom, at ejerne Delshad Palani og hans hustru Feng Juan Wang ikke har kunnet følge med, og fredag aften var det nødvendigt at lukke ned for bordbestillinger.

Ventetiden på maki, nigiri og sashimi er i spidsbelastningsperioderne oppe omkring to en halv time, hvilket allerede har fået flere skuffede kunder til tasterne på Facebook. Men for hver kristisk ytring følger adskillige roser, og de to ejere er også overvældet over den store opbakning.

- Vi har haft megatravlt, for der har været mange flere, end vi havde forventet - en af vores kunder har endda været forbi tre gange på 24 timer. Vi er i gang konstant fra åbning til luk, så vi er rigtig glade for modtagelsen, siger Delshad Palani.

Den lange ventetid afholdt fredag aften ikke de lokale fra at ringe ind og acceptere en sen aftensmad. I køkkenet hang konstant en lang række af sedler med ordrer, som det først sent på aftenen tyndede ud i.

For tiden er det kun Feng Juan Wang, der er "rigtig" sushi-kok, men husbonden er i mesterlære, så de forvetner, at ventetiden løbende kan nedbringes. I mellemtiden håber de på kundernes forståelse og understreger, at der ligger mere arbejde og håndværk i at lave sushi frem for eksempelvis pizza eller burger.