{nocache:c9a8627c868542f51c2accbb5f73a930#0}

Bruce var fed business i Horsens midtby

Koncertgæsterne havde ikke travlt med at komme hjem i den lune sommeraften/nat, og det kunne mærkes i kasseapparaterne i byens cafeer og restauranter. Her er der kø og alle pladser besat hos Mackies i Graven. Arkivfoto: Mads Hansen

Bruce var fed business i Horsens midtby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

horsens - Cafeer og restauranter i midtbyen nød godt af Bruce Springsteen-koncerten i sidste uge. Den fik kasseapparaterne til at klinge både før og efter.

Armene er knap kommet ned, bl.a. hos Mackies i Graven.

- Vi havde en forrygende dag. Det var helt vildt mellem kl. 16 og 19 og igen nogle timer efter koncerten, fortæller ejeren, Hans Nicolaisen.

- F.eks. solgte vi den dag 50 pct. mere, end da Metallica gav koncert på Fængslet for to år siden. Det er et udtryk for, at vi hernede i byen klart sælger mere, når der er koncert på Casa Arena i stedet for på Fængslet.

- Så vi er fortalere for koncerter på Casa Arena, når vi nu har det, siger han.

Metallica samlede 35.000 på Fængslet, mens 30.000 var til Bruce Springsteen-koncerten på Casa Arena.

- Nogle gange har arrangørerne, Horsens & Friends, lavet forfest ved Casa Arena med det resultat, at folk har forladt midtbyen allerede ved 14-tiden og er gået derop. Denne gang lagde man op til forfest nede i byen, og det virkede. Det, synes vi jo, er rimeligt. Kommunen spytter også penge i koncerterne, og derfor bør de komme hele byen til gode, siger Hans Nicolaisen.
Horsens & Friends: Her er vores økonomiske mål for 2020

Super onsdag

Han fortæller, at sammenlignet med onsdag i samme uge i fjor - der var en almindelig, men god sommerdag med turister i byen - omsatte Mackies i onsdags fire en halv gang så meget som dengang.

I Horsens Folkeblad tirsdag fortæller andre fra restaurant- og cafélivet om deres "Bruce business".