Vi bruger cookies!

hsfo.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.hsfo.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Brødrene Græms pølseeventyr

I sommer forpagtede Jesper Græm kiosken med brødudsalg på Ejer Bavnehøj. Nu opgraderer han sammen med sin lillebror Christian Rasses Skovpølser. Arkivfoto: Morten Pape

Brødrene Græms pølseeventyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skanderborgs vel nok mest kendte pølsevogn, Rasses Skovpølser i Dyrehaven, er fra den 1. januar forpagtet ud til brødrene Christian og Jesper Græm, der stammer fra Tebstrup.

Brødrene, der er uddannet henholdsvis anlægsgartner og kok lover at holde fast i madstilen og møblerne - men forbedre kvaliteten i det runde madhus.

- Vi vil lave en dansk udgave af en amerikansk route 66-diner med store, lækre amerikanerskilte udenfor og filmplakater på væggene, siger kok Jesper Græm, der i forvejen driver cateringvirksomheden Skammeritz og Græm sammen med sin kæreste Line Skammeritz.

Læs: Festival køber legendarisk fastfood-oase

Horsens Folkeblad har allerede skrevet en del om Jesper Græm, i det han sidste år forpagtede Foderbrættet på Ejer Bavnehøj, hvor han forsøgte sig med bl.a. gourmet take away og friskbagt morgenbrød, men stoppede da der var for lidt at lave på Toppen.

Masser af ideer

Anderledes travlt forventer han at få i Dyrehaven.

- Det er jo en rigtig velfungerende grill, og så er det kanonfedt, Christian og jeg får mulighed for at lave noget sammen, siger han.

Hans lillebror, 24-årige Christian Græm bor i Horsens, hvor han også arbejder som anlægsgartner.

- Christian vil i høj grad tage sig af udeområderne, der får sig en ordentlig make over til foråret med nye belægninger og legetårn. Og så vil vi sætte hegn op, så forældre kan være trygge ved at lade deres børn lege uden at frygte vejen, siger Jesper Græm, der ikke lægger skjul på, at søskendeparret har mange ideer.

Stedet er klar til nytår

Ideer, der er vokset over adskillige omgange pølsemix på Rasses Skovpølser gennem de seneste måneder.

- Vi vidste jo ikke, at det ville blive os. Men vi kunne ikke lade være med at tage herhud og brygge videre på alle vores ideer, siger Jesper Græm.

Den opgraderede Pølse Ras kan hilses velkommen den 31. december, hvor brødrene Græm ved en reception byder på champagne og kransekage.