Vi bruger cookies!

hsfo.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.hsfo.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Café Corfitz klar til genåbning: Ny køkkenchef, indretning og menu


Café Corfitz klar til genåbning: Ny køkkenchef, indretning og menu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

horsens - Der bores og bankes hos Café Corfitz i Søndergade i disse dage.

Håndværkere og ansatte myldrer rundt mellem hinanden. De har travlt inden genåbningen i morgen, torsdag.

Café Corfitz er undervejs med et større facelift ikke bare af baren, men også af køkkenet og den mad, som fremover serveres.

Det plejer at være de fysiske rammer, der sætter standarden og tempoet, men denne gang er det omvendt.

Anledningen er primært den ny køkkenchef og den stil, han lægger for stedet. Og man bruger anledningen til at forny rammerne for at markere køkkenets stilskifte.

International baggrund

Køkkenchefen er Steffen Serup Andersen, der er "importeret" fra København.

Han kommer fra en stilling som køkkenchef på Café Victor i København og stammer fra Vendsyssel.

- Jeg blev udlært kok på Hotel Plaza og har arbejdet i Norge, hvor jeg var på den restaurant, der i sin tid fik Skandinaviens første Michelin-stjerne. Siden har jeg arbejdet i USA, Caribien og syv-otte år i Brasilien, fortæller Steffen Serup Andersen, der i Brasilien bl.a. var kok på den danske ambassade.

Ny madstil

Anders Abildgaard, der er medejer af Corfitz og daglig leder fortæller sammen med Steffen om et hyggeligt, afslappet køkken. Ikke køkkenet, selvfølgelig, men mad-stilen, de vil køre.

- I udlandet kalder man det "family dining" eller "casual dining". Man spiser afslappet, nipper og deler maden og drikker typisk coctail-pitcher (coctail af kander, red.) til.

- F.eks. vælger hver mand og/eller kvinde i selskabet to-tre småretter, som kommer ind på mindre fade. Og så sidder man og nipper lidt - af sit eget og af det, de andre har bestilt. Vi kalder det snacks, og man kan bruge retterne både som snack, som forret eller som hovedret afhængig af hvor mange forskellige snacks, man vælger.

Du kan til venstre på siden finde et tv-indslag om genåbningen.