Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 Dennis og Christina Thomsen tænker aldrig på aldersforskellen, medmindre folk kommer med en kommentar. Og så griner de bare af det.
 Kærlighed til musik bragte parret fra Østergade sammen, og sang betyder stadig meget for Dennis og Christina Thomsen.Foto: Morten Pape
 Foto: Morten Pape
 Christina og Dennis Thomsen blev gift i 2012.
 Dennis og Christina Thomsen tænker aldrig på aldersforskellen, medmindre folk kommer med en kommentar. Og så griner de bare af det.

Hun er 28 - han er 52: Kærlighed har ingen alder

Publiceret: 14.02.2017 17:30
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Han er 52 år, hun er 28 år. Men aldersforskellen er ingen hindring for Dennis André Thomsen og Christina Ranegaard Thomsen, der faldt for hinanden med et brag for næsten 10 år siden.

I anledning af Valentines Day og projektet Sagn har avisen efterlyst anderledes kærlighedshistorier fra Odder, og en af dem handler om, at aldersforskel ikke betyder noget, når bare man elsker hinanden.

Dennis André Thomsen og Christina Ranegaard Thomsen mødte hinanden i efteråret 2007, da de begge var med i Odder Amatørscenes opsætning af ”Annie Get Your Gun”.

Da premieren var overstået året efter, blev de kærester, men selv om det sagde bang, tænkte de da begge over aldersforskellen.

- Jeg var meget nervøs for, hvad mine forældre ville sige. Men der har aldrig været noget, hverken med hans eller min familie, siger hun.

- Det har mest været den anden vej. Jeg var nervøs for, om du var for ung, siger Dennis André Thomsen til sin kone, som han blev gift med i 2012, og som han i dag lever sammen med i et hus i Østergade.

- Aldersforskellen har da givet anledning til nogle sjove bemærkninger. ”Nå, har du taget din far med”. Den har jeg hørt. Det vigtigste er, at vi kan grine ad det, siger Dennis André Thomsen.

Musikken binder
De to er også en musikalsk duo, idet de i snart mange år har sunget i duoen Grandivi, hvor Dennis André Thomsen synger tenor. Christina Ranegaard Thomsen udmærker sig som det, der i fagsproget kaldes koloratur spintosopran. Hun er ifølge ægtemanden et stort naturtalent. Repertoiret er operette, opera og wienermusik.

Musikken fører hver måned til et par optrædener på hoteller, i forsamlinghuse, plejecentre eller i kirker og hver gang de synger, bliver de lidt nyforelskede.

- Hvordan kan man blive andet, når hun står der og synger som Ellen Winther (dansk operasangerinde, red.), spørger Dennis André Thomsen, der arbejder som it-konsulent, mens Christina Ranegaard Thomsen er salgsassistent hos en legetøjsgrossist.

- Folk spørger ofte, om vi ikke skal have børn, mens Dennis stadig er leveringsdygtig, men det har vi ingen planer om. Dennis bragte tre børn fra tidligere forhold ind i mit liv, og dem betragter jeg i dag som mine egne. Selvfølgelig i fællesskab med deres mødre, men børnene betyder rigtig meget for mig. Så jeg behøver ikke selv få nogen, siger Christina Ranegaard Thomsen og viser fotos af både papbørn og fra parrets storslåede bryllup i 2012.

- Kan du huske, hvordan vi sang duet ved brylluppet, Dennis? Skal vi ikke lige tage sangen igen, siger hun og sender sin mand et forelsket blik.

Kærligheden lever stadig i bedste velgående efter 10 år.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier