Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 Kolde hænder skal gøres varme, siger ældreminister Thyra Frank (Johnna Nielsen t.h.) til journalisten (Heidi Gormsen). I det hele taget må Liberal Alliance lægge ryg til en del på dette års Brædstrup Revy. Foto: Michael Svenningsen
 Skuespillerholdet består både af gamle kendinge og nye ansigter. Fra venstre ses Jesper Vestergaard Pedersen, Jesper Andersen, Johnna Nielsen, Hanne Møllegaard, Heidi Gormsen og Lars Olsen. Foto: Michael Svenningsen
 Der er masser af frivillige bag skuespillerne, som får det hele til at spille. Her ses fra venstre Per Jensen, Kirsten Olsen, Bent Søndergaard, Lone Schmidt, Jørgen Forsingdal og Arne Christensen. Foto: Michael Svenningsen
 Kolde hænder skal gøres varme, siger ældreminister Thyra Frank (Johnna Nielsen t.h.) til journalisten (Heidi Gormsen). I det hele taget må Liberal Alliance lægge ryg til en del på dette års Brædstrup Revy. Foto: Michael Svenningsen

Revyhold har indstillet kanonen til årets revy

Publiceret: 07.02.2017 19:25
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Henrik C. Sandvad

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den
- Det hele starter med et ordentligt brag. Vi har fået fat i en kanonkonge, og vi fyrer kanonen af ud mod publikum. Det bliver noget, der aldrig er set før.

Sådan lyder det lettere hemmelighedsfuldt fra skuespiller fra årets Brædstrup Revy, Lars Olsen, når man spørger til, hvad der venter publikum til årets Land & Byfesten.

Helt præcist hvordan revyholdet har tænkt sig at skyde kanonen af inde i Teatersalen på Hotel Pejsegården, må man vente med at se til præmieren 18. februar.

Gør grin med de fleste
Holdet bag årets revy ”Nu med DM-mestre” øver for tiden i et af mødelokalerne i Brædstrup Hallen, og der bliver noget for enhver smag, lover instruktør Hanne Møllegaard.

- Man behøver såmænd ikke komme fra Brædstrup for at få noget ud af revyen. Man kan stadig få et godt grin, selvom man ikke er lokal. Vi prøver at komme rimeligt bredt rundt, fortæller Hanne Møllegaard.

Revyholdet holder kortene tæt til kroppen hvad angår showets indhold. Men de vil gerne love, at der både bliver gjort grin med dem selv og godtfolk i Brædstrup.

- Derudover får vi også besøg fra nogle folketingspolitikere, som har gjort sig særligt bemærket. Den ene tog lidt tid at få fat på, fordi han lige skulle ned af træet først, siger Jørgen Forsingdal, der styrer musikken til revyen for 25. gang.

Selvom han nu kan fejre ”sølvbryllup” bag klaveret, nyder han stadig at deltage i den lokale revy.

- Jeg har det sjovt med det, og det er stadig udfordrende. Man har også et godt og tæt forhold til de øvrige på holdet. Så jeg har ikke planlagt min pension endnu, siger Jørgen Forsingdal.

Fuld fart på
Sang og musik har altid spillet en stor rolle i den lokale revy, og sidste år vandt revyholdet DM i revy for bedste sang med nummeret ”Skolereformen dags dato”. Det nummer er siden blevet udlånt til fem andre revyer i Danmark. Den fine DM-titel, er dog ikke noget, som tynger de seks skuespillere på årets revyhold.

- Vi er glade og stolte over, at vi vandt DM. Det er dog ikke noget, vi får præstrationsangst af, siger Hanne Møllegaard.

Billetter til årets revy til Land og Byfesten, som Brædstrup Borgerforeningen arrangerer, kan allerede købes nu på Hotel Pejsegården.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier