Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk
 Rune Klan har skabt sit eget varemærke ved at blande trylleri og stand-up.Arkivfoto
 Rune Klan har skabt sit eget varemærke ved at blande trylleri og stand-up.Arkivfoto

Rune Klan klar til en ekstra omgang i Horsens

Publiceret: 12.01.2017 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Chr. Rimestad
Man anede en bagtanke, da Rune Klan spillede ud med sit nye show ”Barnløs” og kundgjorde en forestilling torsdag 2. marts på Horsens Ny Teater - med start allerede kl. 19.

For så kunne der puttes et ekstra show ind kl. 21.30.

Det sker nu. Det lokale kulturhus melder, at kl. 19-showet nærmer sig udsolgt, og der er derfor åbnet for billetsalget til et ekstra show samme aften med den tryllende komiker.

Titlen ”Barnløs” går på, at Rune Klan trods sine godt 40 gode leveår endnu ikke har børn. Det betyder selvfølgelig en masse fritid og dermed god luft i kalenderen til at skam-øve et trick eller en joke til den ultimative perfektion.

Komikken og den skarpe replik har stadig plads i showet, men trylleriet er og bliver omdrejningspunktet og Rune Klans varemærke. Så der lægges op til overraskelser, nye tricks og ny ideer.

Den 40-årige stand-up’er og tryllekunstner turnerede senest med ”Det stribede show”. Tiden siden har han brugt på bl.a. tryllekongresser over hele verden, komedieserien “Tomgang” med Mick Øgendahl og det helt nye web-fænomen: ”Trickyleaks” med one-take tryllevideoer.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier