Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
hsfo.dk

Horsens. Afvikling af lystbådehavnen

Publiceret: 12.01.2017 06:41
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Brian Vinjeborg, Villavej 8, Horsens
brugere, som har været på havnen i generationer.

Hr. borgmester og byråd.

Hvorfor bliver vi ikke spurgt eller taget med på råd? Hvorfor er dele af byrådet så arrogante og bedrevidende om, hvordan en lystbådehavn fungerer? Hvorfor indkalder I ikke til et borgermøde og forklarer, hvad det er, I synes bliver ”så” godt for lystsejlerne, når I ikke mener, at vi er bedre værd end at smide på lossepladsen? Mange af jer har jo ingen idé om, hvad der skal til en velfungerende lystbådehavn.

Det, I snart skal stemme om, er over år en afvikling af livet på lystbådehavnen og deraf en flugt fra havnen.

Hvis det ender med, at byrådet stemmer for flytning af vinterpladserne, håber jeg, at I har styr på de mange millioner, det vil koste.

Vis dog, I har mod til at sige stop og tænke jer om en ekstra gang. Det er et stort område, I ødelægger, og mange stemmer, der bliver berørt. (Mange her på havnen mener, alt er besluttet på forhånd. Det passer forhåbentlig ikke.)

Kom ud af byrådssalen og kom en tur på havnen og mød tursejlerne, folkene omkring fiskerihavnen og andet godtfolk, måske er I også heldige at møde de dygtige unge mennesker, der træner året rundt.

Evt. tag et kig på Facebook-siden ”Bevar Horsens Lystbådehavn og arealer”. Der er mange gode forslag om, hvordan tingene også kan gøres.

Der skal også lyde en speciel invitation til hr. Ole Pilgaard Andersen. Du udtalte på sidste byrådsmøde, du aldrig er blevet inviteret på lystbådehavnen og ikke havde hørt klager over planerne. Du har nu en stående invitation. Du kontakter mig bare, så er der kaffe på lystbådehavnen.

Husk på, at der er andet i kommunen end profitmagernes hurtige penge.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier